Έκανε το "μπαμ" με Β.Παπαμαρκάκη ο ΟΑΧ.



Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ γυναικών του ΟΑ Χανίων  επενδύοντας στο πλάνο της εξέλιξης ταλαντούχων αθλητριών συμφώνησε και θα ανακοινώσει σύντομα, την έναρξη της συνεργασίας (μονοετής δανεισμός) με την διεθνή με την εθνική Κορασίδων αθλήτρια Βάσιας Παπαμαρκάκης  από την ομάδα του ΟΦΗ  και ενισχύεται σημαντικά, εν οψει Α2.

Η Βάσια αγωνίζεται στην θέση σούτινγκ γκαρντ (γεννηθείς το 2001), και αναδείχθηκε μέσα από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ, με τον Νίκο Δελατόλα προπονητή, ενώ τα τελευταία  χρόνια αποτελούσε μέλος της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, καθώς με την ίδια ομάδα κατέκτησε τους Παγκρητιους τίτλους στις κατηγορίες των Νεανίδων Κορασίδων και γενικά έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στις ηλικιακές αυτές κατηγορίες .

Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες κορασίδων και πανκορασιδων, καθώς συμμετείχε στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Κορασίδων με επιτυχία, ενώ φέτος ξεχώρισε στο Πανελλήνιο Κορασίδων που διεξήχθη στο Βόλο με τον ΟΦΗ στην 5η θέση, όντας μέλος της καλύτερης 5αδας  στην διοργάνωση.

Οι ειδικοί, μιλούν για ένα σπουδαίο ταλέντο, που εφ όσον δουλέψει σωστά και πολύ , μπορεί να εξελιχθεί και να αναδειχθεί σε κορυφαίο επίπεδο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην χανιώτικη ομάδα, που επενδύει στο ντόπιο στοιχείο και μέσω του  υψηλού ανταγωνισμού, που "προσφέρει" η κατηγορία, προσπαθεί να εξελίξει τον Κρητικό κορμό.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.