Δύσκολη νίκη του Ηράκλειο επί του ΑΟΚΧ στο 5ο τουρνουά μνήμης “Β. Παδουβάς”(pics).



Νέα φιλική του Ηράκλειο,με 69-58 απέναντι στον ανταγωνιστικό ΑΟΚ Χανιά στο ΒΑΚ και στο τουρνουά μνήμης  “Βασίλης Παδουβάς”, που διοργανώνει ο ΟΦΗ τα δύο τελευταία χρόνια.

Η Χανιώτικη ομάδα που είναι μια κατηγορία πιο κάτω από τον αντίπαλό του και δηλώνει σαν βασικό στόχο την σωτηρία, έβαλε δύσκολα για δεύτερο συνεχόμενο ματς σε διάστημα έξι ημερών, απέναντι στο Ηράκλειο, το οποίο έδειξε σιγά σιγά ότι αποκτά ρυθμό.

Ο Δημήτρης Ροδάς, με την προσθήκη του Τασιουδη, έχει στα χέρια του δυνατά κορμιά και αθλητικές μονάδες που μέσα από την άμυνα έχουν στο μυαλό τους να τρέξουν και να βγάλουν αυτοματισμούς , μέσω του πλουραλισμού.

Γενικά το Χανιώτικο συγκρότημα βρίσκεται στον σωστό δρόμο και το μόνο που απομένει είναι να στηριχτεί από το φίλαθλο κοινό της πόλης.

Από την άλλη το σύνολο του Γιώργου Μακράκη μετά και την διεξαγωγή του 5ου αγώνα για την φετινή σαιζόν, δείχνει ότι έχει διαμορφώσει ένα άκρως ενδιαφέρον ηλικιακά ρόστερ , που δίνει την δυνατότητα στο κόουτς να  δοκιμάσει πράγματα.

Oι παίκτες αλλάζουν γρήγορα τις  θέσεις τους, με στόχο τα μις ματς , αλλά και να μπερδέψουν την αντίπαλη άμυνα εμφάνισε σύμπνοια και αγωνιστικότητα..

Ότι χρειάζεται βελτίωση και μάλιστα άμεσα σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού το ξέρουν πρώτα-πρώτα οι ίδιοι οι παίκτες και ο προπονητής.

Ο χρόνος συμμετοχής κρίνεται σωστός και δίκαιος προς το παρόν και όπως είπαμε παραπάνω το ροστερ είναι πολύ ενδιαφέρων και απομένει να δούμε τους νεαρούς παίκτες που κερδίζουν άξια  χρόνο, πως θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο , βάζοντας μεγαλύτερο πλουραλισμό στο παιχνίδι τους.

Αύριο Σάββατο στις 19:00, το Ηράκλειο θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό και ο ο ΑΟΚ Χανιά θα παίξει στον μικρό τελικό (17.00) ,του τουρνουά.

Συντομα βίντεο φωτορεπορταζ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ 69-58
Δεκάλεπτα: 14-20, 31-36 (ημ.),, 48-45, 69-58

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γ.Μακράκης): Σταμπουλής 17, Μποχωρίδης 16 (2), Κίτσος 2, Πετράκης 6 (1), Λιανός 3 (1), Πρωτογεράκης 5, Καλατζής 2,Χάλαρης 13, Παπαδάκης 5.
ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ (Δ.Ροδάς): Παπαδάκης, Αλεξίου 18 (2), Υφαντόπουλος 5 (1), Σαράντης 13 (1), Μπαγάκης 1, Πούρος, Σκαμνάκης 5, Κολαρετάκης 2, Αδοντάκης 3, Τασιούδης 9, Κοντογιάννης 2, Σταθόπουλος, Κουτσαυδής. 





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.