Αποχώρησε από τον ΓΣ Φαρσάλων, ο Κ.Στρατάκης.



Παρά την μόλις πρόσφατη συμφωνία του Ηρακλειώτη αθλητή  Κώστα Στρατάκη, με την ομάδα των ΓΣ Φαρσάλων που  φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τελικά οι δυο πλευρές δεν θα πορευθούν μαζί, καθώς ο νεαρός σέντερ αποχώρησε από την Θεσσαλική ομάδα.

Κι εκεί που το ρόστερ έδειχνε να έχει κλείσει και άπαντες επικεντρώνονταν στην αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγώνων, μια απρόσμενη εξέλιξη, ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα για τα Φάρσαλα και τον Κρητικό Κωσταντινο Στρατάκη.

Παρά την αρχική πρόθεση των δύο πλευρών να έρθουν σε συμφωνία, ο ο 21χρονος ταλαντούχος σέντερ αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλίας για προσωπικούς λόγους.

Ο Κώστας Στρατάκης που γεννήθηκε το 1996 (21 ετών) και το ύψος του είναι (2.03) και παίζει ως πάουερ φόργουορντ θέση «4» αλλά και ως σέντερ, πιθανότατα θα αναζητήσει αλλου τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.