Ανδρογέας | Ξεκίνησαν τα αγωνιστικά, στις 04/09, οι Ακαδημίες.


Ξεκίνησε  η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων του ΓΑΣ Ανδρογέα την Τετάρτη 23 Αυγούστου,ενώ την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν οι υποδομές .

Το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις στις 08:00 στο Στάδιο Ελευθερίας στον Κόρακα, υπό την επίβλεψη του προπονητή γυμναστή κ. Δημήτρη Κασαπίδη για τα τμήματα του Εφηβικού και του Παιδικού, ενώ το τμήμα των Νεανίδων θα εφαρμόσει πρόγραμμα προετοιμασίας υπό την επίβλεψη του προπονητή Δημήτρη Σηφάκη.

Οι  προπονήσεις πραγματοποπιούνται στο 19ο Δημοτικό Σχολείο για τα τμήματα:

Το Παιδικό υπό την επίβλεψη του προπονητή Πέτρου Κουμιανάκη, 
Το Εφηβικό υπό την επίβλεψη του προπονητή Παναγιώτη Παγωνίδη και 
για τις Νεάνιδες υπό την επίβλεψη του προπονητή Δημήτρη Σηφάκη.

Τις προπονήσεις φυσικής κατάστασης των τμημάτων έχει αναλάβει ο προπονητής κος Κασαπίδης Δημήτρης  κάθε πρωί στο στάδιο Ελευθερίας , ενώ οι προπονήσεις που αφορούν την τακτική γίνονται κάθε απόγευμα στο 19ο Δημ. σχολείο και για το τμήμα των νεανίδων γίνονται μόνο βραδινές προπονήσεις με τον προπονητή του τμήματος κ. Σηφάκη Δημήτρη.

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν με τους κωδικούς ΑΡΗΣ, ΕΡΜΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΜΙΝΩΑΣ, κ.α είναι μια αλλαγή στην ονομασία των τμημάτων. 

Η κάθε λίστα περιλαμβάνει τα ονοματεπώνυμα των μικρών αθλητών, τον χώρο προπόνησης με το ωράριο των προπονήσεων και το ονοματεπώνυμο του προπονητή. Θα ακολουθήσει και άλλη ανακοίνωση με τα υπόλοιπα τμήματα που δεν αναφέρονται στις καταστάσεις.

Τέλος πραγματοποιήθηκαν  εργασίες βελτίωση του γηπέδου που εντάσετε στα ανταποδοτικά τέλη που προσφέρει η ομάδα του Ανδρογέα στα σχολεία που συνεργάζεται.


Η διοίκηση της ομάδας εύχεται σ΄ όλους τους αθλητές καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Ανδρογέα, έχει πλέον νέα επίσημη ομάδα στο facebook,  Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ Ανδρογέας

Πρόγραμμα Προπονήσεων ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.