Άφησε καλές εντυπώσεις το Ηράκλειο, που επικράτησε του ΟΦΗ (pics).


Ηράκλειο και ΟΦΗ, συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση στο ΒΑΚ,προκειμένου να βγάλουν οι προπονητές τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Το Ηράκλειο που είχε εξαρχής το προβάδισμα, πήρε  μια άνετη νίκη όπως καταδυκνείει το τελικό σκορ, με 57-85,  νίκη σε ένα τεστ που έδωσε την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς αντιμετώπισε για πρώτη φορά φέτος αντίπαλο που αγωνίζεται στη μικρότερη  κατηγορία με τον Όμιλο.

Το Ηρακλειο  , πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής,  ενώ παράλληλα πέτυχε και την πρώτη του νίκη καθώς παρουσιάστηκε βελτιωμένο, σε σχέση με το προηγουμενο φιλικό και το παιχνιδι κυπέλλου.

Ο Γιώργος Μακράκης δεν είχε στην διάθεση του, τους Λάκκα, Καλαντζή και Κίτσο  , οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ενώ όλοι οι παίκτες πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Απο την άλλη ο ΟΦΗ, αγωνίστηκε χωρίς τον Χαρωνίτη, ενω απο ενα ημίχρονο αγωνίστηκαν ν οι Τσερκιτσογλου- Πάλλης.

Το φιλικό θα επαναληφθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στα Δυο Αοράκια στις 18:00.

Επόμενα φιλικά του Ηράκλειο, το Σάββατο με τον Εργοτέλη στο Λίντο στις 14:00 και με ΑΟΚ Χανιά την Κυριακή.

Ρεπορτάζ - φώτο : "Δημήτρης Π."

ΟΦΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 57-85



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.