"Χώρισαν" μετά από 18 χρόνια ΟΦΗ και Νίκος Δελατόλας.


Μετά από 18 χρόνια σημαντικής προσφοράς ως αθλητής αλλά και ως προπονητή, σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του ΟΦΗ, ο Νίκος Δελατόλας, δεν θα συνεχίσει στον ιστορικό σύλλογο, καθώς  μετά από συζητήσεις που έγιναν, οι δυο πλευρές δεν συμφώνησαν και έλυσαν  την συνεργασία τους με τον Όμιλο, να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Ο Νίκος Δελατόλας, αποτέλεσε τον "ακρογωνιαίο λίθο"  της σύγχρονης ιστορίας του ΟΦΗ καθώς όταν αγωνιζόταν, πέραν ότι ήταν από τους κορυφαίους, αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση για μικρούς αθλητές, ενώ στην καριέρα του με τα "ασπρόμαυρα", κατέκτησε τίτλους και διακρίσεις..

Παράλληλα όταν σταμάτησε το μπασκετ και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ανέλαβε τμήματα υποδομών της ομάδας, ενώ ενεργοποίησε και εξέλιξε το γυνακείο μπασκετ  της ομάδας, οδηγώντας το στην κορυφή.

Πέρυσι αποτέλεσε τον πιο επιτυχημένο προπονητή της Κρήτης, καθώς κατέκτησε με τις ομάδες των Νεανίδων και των Κορασίδων τον Παγκρήτιο τίτλο, ενώ οδήγησε τις κορασίδες στο Πανελλήνιο (για πρώτη φορά) με εξαιρετική παρουσία.

Ήδη ο ταλαντούχος τεχνικός μετά την αποχώρηση του, έχει προτάσεις απ όλη την Ελλάδα και το νησί μας βέβαια.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η επιτροπή μπάσκετ  ,δεν ξέχασε την σημαντική του προσφορά ως αθλητή και προπονητή και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, αφήνοντας την πόρτα του συλλόγου ανοικτή :

"Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ"

"Μετά από συζητήσεις που έκανε με την επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου, οι δυο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους. 
Ο Νίκος Δελατόλας είχε τελευταία την προπονητική ευθύνη του τμήματος μπάσκετ κορασίδων-Νεανίδων και πέρσι κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης, αλλά και την 6η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου, θέλουν να ευχαριστήσουν το Νίκο Δελατόλα για τα όσα έχει προσφέρει διαχρονικά στον ΟΦΗ. 

Ηρθε από την Αθήνα ως παίκτης και έγινε Κρητικός. Εκανε οικογένεια στο Ηράκλειο και μένει μόνιμα στην πόλη μας. Τον θεωρούμε παιδί της ομάδας μας και η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.