Τα πρώτα φιλικά του Ηράκλειο.


Κάτι καλό έχει δημιουργηθεί φέτος στα "Δυο Αοράκια", με το Ηράκλειο να προετοιμάζεται τη φετινή σεζόν του στη Β' Εθνική.

Ο κόουτς Γιώργος Μακράκης, μαζί με τον επιτροπή μπάσκετ της ομάδας (Καλατζής-Σπυριδάκης), αλλά και την διοίκηση του Ομίλου, και τον μάνατζερ του συλλόγου, Γιάννη Στεφανάκη, έχουν δημιουργήσει ένα ικανότατο σύνολο , και ήδη από πολλούς θεωρείται ότι θα είναι μπορεί να είναι η φετινή έκπληξη στο Νότο.

Φυσικά, ένα από τα χαρακτηριστικά που διακρίνει τα τελευταία χρόνια τον Όμιλο είναι ο σωστός προγραμματισμός σε όλα τα θέματα και κάτι ανάλογο συνέβη και φέτος. 

Μετά τις ταχύτατες μετεγγραφικές κινήσεις και την επάνδρωση του ρόστερ με ταλαντούχους αλλά και έμπειρους παίκτες, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν προγραμματίσει και τα πρώτα φιλικά της ομάδας. 

Το ξεκίνημα ήδη, εχει φιξαριστεί με δύο φιλικά με το Ρέθυμνο Cretan Kings, το πρώτο στις 7 και το δεύτερο στις 27 Σεπτεμβρίου. 

Υπάρχει, βέβαια, και το ματς Κυπέλλου με την Κόρινθο ,ενώ πολύ πιθανό είναι, να υπάρχει και φιλικό "ντέρμπι" με τον ΟΦΗ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.