Συμφώνησε με Πάλλη ο ΟΦΗ. Τέλος εβδομάδας η "πρώτη".


Στην Κρήτη, αλλά αυτή τη φορά για χάρη του ΟΦΗ επιστρέφει ο Κώστας Πάλλης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και πλέον θα προπονείται από από τα “Δυο Αοράκια” στο ΒΑΚ.

Ο έμπειρος φόργουορντ εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, θα αναλάβει και ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής της νέας του ομάδας.

Ο έμπειρος σέντερ άφησε το Ηράκλειο, μετά από 6 χρόνια  και συνεχίζει στους "ασπρόμαυρους", που πλέον γίνονται πανίσχυροι μέσα στη ρακέτα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
"Σημαντική μεταγραφή για το μπάσκετ του ΟΦΗ, που απέκτησε τον έμπειρο σέντερ Κώστα Πάλλη, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο.

Ο 38χρονος σέντερ θα ενισχύσει την φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ στην Γ' Εθνική και θα αποτελέσει μια δυναμική λύση κάτω από το καλάθι.

Ο Κώστας Πάλλης γεννήθηκε στις 1/08/1979 και έχει ύψος 2μμ".

Πλέον η ομάδα του ΟΦΗ, προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της προετοιμασίας, πιθανότατα την Παρασκευή ή το Σάββατο  στο ΒΑΚ και ξεκάθαρα  με βάση τον σχεδιασμό, έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία,πως η ομάδα μπορεί να σημειώσει  μια καλύτερη πορεία απ’ την περυσινή και γιατί όχι εφ όσον το επιτρέψουν οι περιστάσεις, να  έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.
Από το Blogger.