ΣΥΚΚΑΚ | "Δήλωση ενέργειας", μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.


Από τον Σύνδεσμο Κριτών Μπάσκετ ανακοινώθηκε οτι όλα τα μέλη του Συνδέσμου (συμπεριλαμβανομένου και της σχολής του 2017) να υποβάλουν την Δήλωση Ενεργείας προκειμένου να συμμετάσχουν  στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018. 

Η ανακοίνωση:
“Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συνδέσμου (συμπεριλαμβανομένου και της σχολής του 2017) να υποβάλουν την Δήλωση Ενεργείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018. 

Η δήλωση μπορεί: 

α) να σταλεί στο mail του συνδέσμου: sykkak@yahoo.gr (όσο αφορά την υπογραφή της αίτησης αυτό μπορεί να γίνει στη πρώτη συνάντηση της περιόδου). 

β) να την κατατεθεί υπογεγραμμένη, σε έντυπη μορφή, στα γραφεία του συνδέσμου.

Κανένα μέλος δε θα μπορεί να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις εφόσον δεν έχει υποβάλει Δήλωση Ενεργείας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αποδεκτή η δήλωση είναι το μέλος να έχει εξοφλήσει τις οφειλές του προς το Σύνδεσμο (εφόσον έχει) και να είναι ταμειακώς εντάξει. 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Δήλωση Ενεργείας είναι η 15/9/2017. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ταμία του συνδέσμου κ. Μελαμπιανάκη Γιώργο”.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.