Στο Σπόρτιγκ ο Μ.Αρναουτάκης, παραμένει Αθήνα και ο Γιώργος Αρναουτάκης


Αφήνει την Καλλιθέα (Ίκαρος) και πιάνει...Πατήσια ο Κρητικός Μάριος Αρναουτάκης, ο οποίος από φέτος θα ανήκει στο δυναμικό του Σπόρτιγκ, που πέρυσι αγωνιζόταν ο Γιώργος Σκάνδαλος.

Για τον ταλαντούχο γκαρντ  θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα παρκέ της πρωτεύουσας, αφού την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην Κρήτη και στις ομάδες του Ηρακλείου και του Εργοτέλη.

-Επίσης ο αδερφός του Γιώργος Αρναουτάκης,εφ όσον του επιτρέψουν οι επαγγελματικές ασχολίες, βρίσκεται και αυτός πολύ κοντά να παραμείνει στην πρωτεύουσα, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Νίκη Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση του Σπόρτιγκ.
"Ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ με ιδαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά με τον ταλαντούχο έμπειρο 29χρονο play maker αλλά και shooting guard Μάριο Αρναουτάκη.

Ο Μάριος που τη περασμένη περίοδο αγωνιζόταν με την ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ, προερχόμενος από την Κρήτη και τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, συμπληρώνει κατά το δυνατόν καλλίτερο τρόπο το φετεινό roster της ομάδας του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ.

Καλωσορίζοντας τον Μάριο στην ομάδα των Πατησίων, ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.