Οι Ν.Δελατόλας και Α.Πινακουλάκης, στις ακαδημίες του Ηράκλειο !


Ιδανικά κάλυψε τα κενά των τμημάτων υποδομών του, το Ηράκλειο, καθώς συμφώνησε με τους καταξιωμένους προπονητές Νίκο Δελατόλα και Αντώνη Πινακουλάκη.

Αμφότεροι θα αναλάβουν τμήματα υποδομών του Ομίλου, ολοκληρώνοντας  την αναβάθμιση στις ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου, ένας στόχος που έφτασε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά. 

Πέραν της παραγωγής νέων παικτών, παρέχοντας στα νέα παιδιά τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως το ταλέντο τους , επί πλέον  στόχος είναι να δημιουργήσουν σωστούς ανθρώπους και  σωστούς φιλάθλους, που θα βλέπουν τα πράγματα από ένα διαφορετικό μάτι.

Ο Νίκος Δελατόλας αποτελεί τον πιο επιτυχημένο προπονητή της Κρήτης πέρυσι, κατακτώντας δις (με Νεανίδες-Κορασίδες) με τον ΟΦΗ τον Παγκρήτιο τίτλο, ενώ με τος κορασίδες έφτασε στο πανελλήνιο οπού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας καθολική αποδοχή απ όλες τις ομάδες.
Ανέλαβε εξ αρχής  και εξέλιξε τα κορίτσια του ΟΦΗ , χρόνια τώρα, και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι εκτός τις τεχνικές του γνώσεις και την οξυδέρκειά του, το πάθος του για το μπάσκετ.


Ο Αντώνης Πινακουλάκης είναι ο έκτος προπονητής τα τελευταία χρόνια (και τέταρτος φέτος) που ακολουθεί τον δρόμο Λίντο - Τένις (Εργοτέλης - Ηράκλειο) , ενώ επιστρέφει στην ομάδα μετά από μια τριετία.
Έχει πολύχρονη πείρα στις παιδοεφηβικές ομάδας και σε μικρότερα τμήματα.

Το Ηράκλειο σύντομα θα ανακοινώσει το φετινό πλάνο της ομάδας με τους υπεύθυνους προπονητές ανά τμήμα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.