Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΟΚ Χανίων.Ο Γ. Σκαραντωνάκης γ.αρχηγός(Pics).


Με αισιοδοξία και όνειρα, ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου μεγάλο και δύσκολου φετινό "μαραθωνίου" στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνική κατηγορίας. Ένας συμπαίκτης του NBAer, Kurt Rambis (Ραμπίδη) γενικός αρχηγός στον ΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, για την "πρώτη":

Σε χαμηλούς τόνους αλλά με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, η ανδρική ομάδα του ΑΟΚ Χανιά ξεκίνησε προετοιμασία για το πρώτο μεγάλο και δύσκολο φετινό “ταξίδι” στη Γ’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ. 

Η ομάδα μας θα επιδιώξει στην παρθενική της εμφάνιση σε Εθνική κατηγορία να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.


Το πρώτο ραντεβού παικτών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης δόθηκε τη Δευτέρα (21/8) το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού, εκεί όπου οι παίκτες του Δημήτρη Ροδά αναμένεται να χύσουν “ποτάμια” ιδρώτα τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινά στα μέσα Οκτώβρη.

Νέα “πρόσωπα” για τον ΑΟΚ Χανιά οι Μπαγάκης, Κοντογιάννης, Υφαντόπουλος, Αλεξίου, Χολέβας, Κολαρετάκης και Σειραδάκης. Μαζί τους οι “παλιοί” Σαράντης, Πούρος, Γκιούλης, Παπαδάκης. 

Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Νίκος Βλαχάκης, ο οποίος ωστόσο, λόγω φοιτητικών σπουδών θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Κρήτης.


Δεν έλειψαν ωστόσο οι -δικαιολογημένες- απουσίες από την πρώτη προπόνηση. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Διαμαντόπουλος και Αράπης θα έρθουν την Παρασκευή (25/8) στα Χανιά, ο Σκαμνάκης που εμφανίστηκε με πολιτική περιβολή θα απουσιάσει από τις πρώτες προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ απόντες για επαγγελματικούς λόγους ήταν και οι Αδοντάκης και Λιονάκης.


Νέο πρόσωπο για την ομάδα μας και ο Γιάννης Σκαραντωνάκης που θα αποτελέσει τον Γενικό Αρχηγό του συλλόγου σε όλα του τα τμήματα. Προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Ροδάς και βοηθοί του οι Ηλίας Κατσιάνος και Μάριος Μαρακάκης.


Στην πρώτη προπόνηση, τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Μιχάλης Ξυλάκης, και τα μέλη του ΔΣ Γιάννης Παπαδάκης, Πέτρος Τσαμπάς, Κώστας Ζουριδάκης, Αλίνα Κουλιεράκη και Κώστας Ξυφτιλής.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, διοικούντες και τεχνική ηγεσία μίλησαν στους παίκτες τονίζοντάς τους ότι είναι δίπλα τους σε ό,τι αφορά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν φέτος.

Σε όλα τα επίπεδα οργανώνεται ο ΑΟΚ Χανιά εν όψει της συμμετοχής του στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ, καθώς ανακοινώθηκε ότι τη θέση του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο Γιάννης Σκαραντωνάκης.


Συμπαίκτης του NBAer, Kurt Rambis, γενικός αρχηγός στον ΑΟΚ!.

«Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το χανιώτικο μπάσκετ, αφού σαν παίκτης έχει αφήσει το "στίγμα" του σε Εθνικές κατηγορίες, με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανιά.

Η σχετική ανακοίνωση από τον χανιώτικο σύλλογο είναι η εξής:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος Γενικός Αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας θα είναι ο Γιάννης Σκαραντωνάκης. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το χανιώτικο μπάσκετ, αφού σαν παίκτης έχει αφήσει το “στίγμα” του σε Εθνικές κατηγορίες, με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο. Παρεμπιπτόντως, το 1981 κατέκτησε με τη φανέλα της ΑΕΚ, το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, έχοντας συμπαίκτη τον μετέπειτα NBAer, Kurt Rambis.

O Γιάννης Σκαραντωνάκης εδωσε το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, τη Δευτέρα (21/8) το βράδυ στις 20.00 (κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού), όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί και να μιλήσει στους παίκτες του ΑΟΚ Χανιά».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.