Και επίσημα "ξανά Κρητικός", ο Στ.Χάλαρης.


Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας (πατήστε εδώ), στην  Κρήτη αλλά και στο Ηράκλειο στην ομώνυμη ομάδα, επέστρεψε ο Στέλιος Χάλαρης ο οποίος μετά την παρουσία του στον ΟΦΗ, την σεζόν 2014-2015, συμφώνησε με τον Όμιλο και θα αποτελέσει νέο μέλος στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μακράκη.

Παράλληλα εντείνει τις προσπάθειές με  τον Νίκο Μποχωρίδη ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά στην πόλη μας, ενώ δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του  για να επιστρέψει, ο 20χρονος  ταλαντούχος γκαρντ, Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος αγωνίζεται στο Ρέθυμνο, και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά ενδιαφέρονται πολλές ομάδες γι αυτόν .

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το … κύμα των μεταγραφών του Ηράκλειο,περιλαμβάνει παιδιά νεαρής ηλικίας, που έχουν τη διάθεση και κίνητρο, να αναδείξουν το ταλέντο τους, μέσα από την αγωνιστική πρόοδο του Ομίλου, ενώ παράλληλα να ικανοποιούν τον κόσμο που θα τους παρακολουθεί  καθώς  όπως όλα δείχνουν θα βγάζουν πάθος, φρεσκάδα και όρεξη κάνοντας τελικά την ομάδα πιο ελκυστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηράκλειο για τον Στέλιο Χαλαρη.:

Το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Στέλιο Χάλαρη.

Ο 24χρονος (γενν. 1993) αθλητής μας αγωνίζεται στην θέση 5 και έχει ύψος 2μ.05. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ απο τις ακαδημίες του Περιστερίου (παιδικά, εφηβικά κ.ο.κ) και στην συνέχεια, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ακολούθησε σημαντική διαδρομή αγωνιζόμενος κυρίως στην Α2 (Ελευσίνα, Φιλαθλητικό, ΟΦΗ, Λιβαδειά, Εθνικό) αλλά και στην Β εθνική (Δούκας). 

Πέρυσι, κατα την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Εθνικού Πειραιώς όπου πραγματοποίησε μια γεμάτη χρονιά με καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2.

Στέλιο καλώς όρισες στην οικογένεια του Ηράκλειο Ο.Α.Α!!!!


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.