Το scouting report του Μάνου Πλακογιαννάκη (video).


Ο Μάνος Πλακογιαννάκης, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης και ήταν ένας από τους πιο ουσιαστικούς παίκτες της Ιεράπετρας φέτος, παρουσιάζεται μέσω του παρακάτω βίντεο που περιέχει χαρακτηριστικές στιγμές, από την πολυδιάστατη σαιζόν του νεαρού Γεραπετρίτη, μπασκετμπολίστα.

Γεννημένος στις 31/03/199, ο Μάνος έχει ύψος  1.95μ και ένα στεγνό κορμί στο οποίο διακρίνεις αμέσως τα μακριά του άκρα, είναι ένας παίχτης που χωρίς αμφιβολία έχει ιδιαίτερη επαφή με το καλάθι. 

Επίσης δεν έχω καμία αμφιβολία ωστόσο, ότι το δαντελένιο παιχνίδι του θα χρειαστεί να διανύσει ένα διάστημα προσαρμογής απέναντι στις σκληρές και physical  άμυνες. 

Πρόπερσι βρέθηκε στον ΠΑΟΚ, σε μια φάση που δεν τον ευνοούσαν οι συγκυρίες κι επέστρεψε στην Ιεράπετρα, πέρυσι, οπού ξαναβρήκε τον εαυτό του και "ξανά ανοίγει" τα φτερά του.

Έχει στοιχεία τέτοια, που μπορεί να βρεθεί στα υπ' όψιν κορυφαίων ελληνικών ομάδων ,  στο μέλλον, αν δουλέψει σκληρά και περιβληθεί από εμπιστοσύνη και προσοχή.

Το Scouting Report του Μάνου Πλακογιαννάκη:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.