ΣΥΔΚΑΚ | Συγχαίρει τον Π.Σ. Αρκαλοχωρίου, για το φιλικό μνήμης στον Ν.Γαλυφανιάκη.



Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, για μια ακόμη φορά, παρέστη εθελοντικά σε μια ακόμα εκδήλωση, αυτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου για την πρωτοβουλία να διοργανώσει στις 5/7/2017, τον φιλικό αγώνα παλαιμάχων Αρκαλοχωρίου, στη μνήμη του προπονητή Νικόλαου Γαλυφιανάκη, συγχαίροντας με ανακοίνωσή του, τους διοργανωτές.

Αναλυτικά:
Τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και το σύνολο των διαιτητών – μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου για την πρωτοβουλία να διοργανώσει στις 5/7/2017, τον φιλικό αγώνα παλαιμάχων Αρκαλοχωρίου, στη μνήμη του προπονητή Νικόλαου Γαλυφιανάκη.

Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις δίνεται η ευκαιρία να τιμηθούν πρόσωπα που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο μπάσκετ και υπήρξαν πιστοί «στρατιώτες» του αθλήματος. 

Σε ένα εξαιρετικά συγκινησιακό κλίμα δόθηκε η ευκαιρία οι παλαίμαχοι Αρκαλοχωρίου να αναβιώσουν τις μνήμες τους, αλλά και οι πατεράδες να «ανταγωνιστούν» τα παιδιά τους που πέρασαν κι εκείνα από το χώρο της καλαθοσφαίρισης. 

Με τις δράσεις αυτές, οι νέοι του Αρκαλοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα, αλλά και στους ανθρώπους που το υπηρέτησαν επί σειρά ετών.

Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε ενεργά στην εκδήλωση αυτή, με την εθελοντική συμμετοχή τριών παλαίμαχων διαιτητών - μελών του Συνδέσμου μας, των κκ. Επιτροπάκη Γιώργο, Λαμπράκη Άρη αλλά και του Προέδρου του Συνδέσμου μας κ.Μαχαιριανάκη Μιχάλη , με καταγωγή και οι τρεις από το Αρκαλοχώρι. 

Τέτοιες ενέργειες, προάγουν γενικότερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντα στη διάθεση σας, πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί γι’ αντίστοιχες εκδηλώσεις.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.