Ο Στέλιος Καρκανάκης προπονητής των παιδοεφηβικών του Ηράκλειο!


Ο Στέλιος Καρκανάκης αποτελεί πλέον και επίσημα τον νέο προπονητή της ομάδας των Εφήβων και των παίδων του Ηράκλειο, "κουμπώνοντας" ιδανικά, πάνω στο πλάνο και την φιλοσοφία που έχει σκοπό να υλοποιήσει από φέτος  ο Ομιλος , που σύντομα θα προβεί στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Στέλιος Καρκανάκης θεωρείται ένας καταξιωμένος  προπονητής με πολυετή προσφορά στο άθλημα του μπάσκετ και ειδικότερα στην Κρήτη και διακρίνεται για την εργατικότητα του.. 

Αυτή τη στιγμή είναι παράλληλα ο περιφερειακός προπονητής του Αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΚ .

Φέτος ήταν προπονητής στην ανδρική και την παιδική ομάδα του Κύδωνα με τις οποίες τα πήγε εξαιρετικά, καθώς κατάφερε να "συμμαζέψει" την  αντρική ομάδα και να την οδηγήσει μέχρι τους τελικούς της ΕΚΑΣΚ.

Σημαντικότερη ήταν η επιτυχία του με το παιδικό της Χανιώτικης ομάδας , καθώς αφού αρχικά κατέκτησε τον Παγκρήτιο τίτλο, στην συνέχεια την οδήγησε στα τελικά του Πανελληνίου, πράγμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ομάδος.

Πέρυσι πάλι τον βρήκε η σαιζόν στα Χανιά οπού με τα χρώματα του ΟΑΧ, πάλεψε για την παραμονή της Γυναικείας ομάδας του ΟΑΧ στην Α2, ενώ πρόπερσι ήταν  στον Ηρόδοτο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής .

Πριν τρία χρόνια,  αποτέλεσε τον πρωτομάστορα της μεγάλης επιτυχίας για την Παιδική ομάδα του Εργοτέλη η οποία κατετάγη στην 4η θέση στην Ελλάδα.

Ο νέος προπονητής του Ηράκλειο που παρουσιάστηκε χθες από τον υπεύθυνο προπονητή του Ομίλου, σε όλα τα τμήματα κ.Γιώργο Μακρακη σε αθλητές που προπονεί στην μεταβατική περίοδο, έχει το κύρος, τη σοβαρότητα και τις αναμφισβήτητες τεχνικές γνώσεις και ικανότητες να οργανώσει την ομάδες των παιδοεφηβικών,  έτσι ώστε αφενός να παρουσιάζει ένα συγκροτημένο καλά προπονημένο σύνολο, αλλά και αφετέρου να αξιοποιήσει το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ψηλότερα σε στενή συνεργασία με τον Γιώργο Μακράκη.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.