Ο Γιάννης Βισκαδουράκης στο τιμόνι του Εργοτέλη .



Ο Γιάννης Βισκαδουράκης  είναι εδώ και λίγη ώρα και επίσημα μέλος του Εργοτέλη, ολοκληρώνοντας τις συζητήσεις  των "κιτρινόμαυρων" με τον ικανότατο τεχνικό το τελευταίο διάστημα.

Ο πρώην  προπονητής του Ηράκλειου επιστρέφει   θα βρίσκεται στον πάγκο Εργοτέλη για  με αρχικό σκοπό να βοηθήσει την ομάδα στο νέο ξεκίνημα που θα πραγματοποιήσει ,αναλαμβάνοντας τα ηνία της αντρικής ομάδας και των παιδοεφηβικών.

Η ομάδα του Εργοτέλη συνεχίζοντας τις κινήσεις της για την επανεκκίνηση- ενίσχυση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα με στόχο να είναι πιο ανταγωνιστική την αγωνιστική σεζόν που πλησιάζει ενέταξε ταλαντούχο  γυμναστή στο τιμ της με τις δυο πλευρές να δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένες για αυτή την εξέλιξη. 

Παράλληλα θα αποτελέσει μαζί με τον Αλέξη Χριστοδούλου , ένα αξιόλογο δίδυμο από τα καλύτερα στο νησί που έχουν παρουσιάσει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια.

Ο Βισκαδουράκης, επιστρέφει στον Εργοτέλη, μετά την πολύ καλό έργο που παρουσίασε στο Ηράκλειο , τόσο με την αντρική ομάδα στο δεύτερο μισό της Α2, πέρυσι, όσο και ως συνεργάτης του Βασίλη Ράλλη.

Παράλληλα το έργο που έχει επιδείξει στις υποδομές του Εργοτελη εξαιρετικό και σίγουρα δίνει "άλλη πνοή" στον κιτρινόμαυρο σύλλογο...

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.