Και η Εθνική ανδρών της Ελλάδας, στα Δύο Αοράκια;



Κι ενώ ακόμα δεν έχει κοπάσει ο... θόρυβος, για το θρίαμβο της Εθνικής μας ομάδας νέων ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτη, το Ηράκλειο ετοιμάζεται για νέες σημαντικές διοργανώσεις σε επίπεδο μπάσκετ.
Αρχικά  το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου, στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το "Crete International Basketball Tournament",  με την παρουσία του Ολυμπιακού και σπουδαίων Ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η  Μακάμπι, η Ούνιξ Καζάν και ο Ερυθρός Αστέρας.

Επίσης  θα γίνει σύμφωνα με έγκυρε πληροφορίες στο Ηράκλειο οριστικά θα γίνει και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Ευρωλίγκας, του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια στις 12 ή 13 Οκτωβρίου!

Όλα αυτά δείχνουν, ότι με βάση τις διοργανώσεις που έχουν γίνει με επιτυχία  στο Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια, η Κρήτη αποτελεί ένας σημαντικός τόπος διεξαγωγής σπουδαίων διοργανώσεων, για αυτό και εξετάζεται-γίνονται προσπάθειες ώστε η Εθνική μας ομάδα ανδρών, η "επίσημη αγαπημένη", να δώσει στα Δύο Αοράκια τους αγώνες της για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019! 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.