Και επίσημα επιστρέφουν οι Καλατζής-Πρωτογεράκης στο Ηράκλειο.


Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας , η επιτροπή μπασκετ του Ηράκλειο, ανακοίνωσε την επιστροφή των Μάρκο Καλατζή και Μάριος Πρωτογεράκη, οι οποίοι "κουμπώνουν" ιδανικά στο πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση .

Ο λόγος για τον 22χρονο γκαρντ, Μάρκο Καλατζή, που λόγω σπουδών έπαιζε στον ΓΑΣ Κομοτηνής και επιστρέφει μετά από 4 χρόνια, αλλά και για τον 20χρονο φόργουορντ, Μάριο Πρωτογεράκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στον ΟΦΗ.

Ο Μάρκος Καλατζης στην Κομοτηνή έπαιξε σε 24 από 25 ματς της ομάδας του και σημείωσε 213 πόντους με 33 τρίποντα .Μ.Ο 8.52 πόντοι

Ο Μάριος Πρωτογεράκης  (1997 , 2,00) πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του ΟΦΗ και φέτος θέλει να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο , σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Καλωσορίζουμε τα παιδιά μας… Ο Μάρκος Καλατζής έπειτα από 4 χρόνια απουσίας λόγω σπουδών επιστρέφει στην ομάδα μας με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ ο 22χρονος γκαρντ αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Κομοτηνής.

Ακόμα μια πολύ σημαντική επιστροφή μετά από έναν χρόνο δανεισμού στην ομάδα του ΟΦΗ αποτελεί ο 20χρονος φοργουορντ Μάριος Πρωτογεράκης

Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά!!!".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.