Στα "γαλανόλευκα" ο Γ.Σταμπουλής .Αποχαιρετά ο Μαραγκάκης.


Κατηφορίζει από την Λάρισα στο Ηράκλειο ο Γιάννης Σταμπουλής, ο οποίος έχει συμφωνήσει με το σύλλογο της Δ.Μποφόρ και αναμένεται η ανακοίνωσή του από τον Όμιλο.

Παράλληλα υπάρχει αναθεώρηση και σκέψεις για ανανέωση του Μύρων Παπαδάκη, ενώ  ο Παντελής Μαραγκάκης, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Ηρακλείου, που αναζητεί κάτι καλύτερο σε επίπεδο Εθνικής κατηγορίας, εξετάζοντας προτάσεις που έχει από την Α2. 

Αναλυτικά εδώ και καιρό έχει μιλήσει κι έχει συμφωνήσει ο Γιάννης Σταμπουλής, τον οποίο πριν από τρία χρόνια τον γνωρίσαμε στον ΟΦΗ στην Α2.

Ο 25χρονος, ύψους 2.02 Καβαλιώτης φόργουορντ,  που γεννήθηκε στις  24/09/1990, ξεκίνησε από την εφηβική ομάδα του Άρη (με την οποία μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας το 2009) και έχει αγωνιστεί στην Α2 με τις ομάδες του Κ.Α.Ο.Δράμας, Πιερικού, Ικάρων Σερρών και ΟΦΗ. 

Πρόπερσι μετά τον ΟΦΗ  αγωνίστηκε με την ομάδα της Καβάλας στην Α1 Εθνική, έχοντας σε 21 παιχνίδια και 9.8 λ.μ.ο., 3.8 π.μ.ο. 

Στην Λάρισα είχε σε 29 παιχνίδια  215 πόντους με 20/56 τρίποντα και , 7.4 π.μ.ο., ενώ μάζεψε 93 ριμπάουντ, έχοντας μ.ο  3,5.

Στον ΟΦΗ ο Σταμπουλής είχε σε 23 ματς στην Α2 162 πόντους με 17/43 τρίποντα (39%), με μ.ο π. 7.04, ενώ μάζεψε 87 ριμπάουντ (μ.ο 3,8).

Αναμφισβήτητα ο Γιάννης Σταμπουλής, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στη θέση "4" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καλύπτοντας την θέση του αποχωρήσαντος Δημήτρη Λόλα που σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα αγωνίζεται  Ερμή Αγιάς.

Ο Λαρισσαίος forward, θα αποτελέσει ..τρίδυμο με τον νεαρό  Στάθη Παπαδάκη, που έρχεται δανεικός άλλα κι ένα Κρητικό ταλαντούχο νεαρό, τον  Μάριο Πρωτογεράκη, που επιστρέφει στο Ηράκλειο, μετά τον δανεισμό του στον ΟΦΗ και την πολύ επιτυχημένη χρονιά που είχε στην Γ΄Εθνική.

-Παράλληλα ο Γιώργος Μακράκης επανεξέτασε και ζήτησε την ανανέωση του Μύρων Παπαδάκη (ο οποίος κάνει το στρατιωτικό του), καθώς διαθέτει διαφορετικά στοιχεία από τον Αλέξη Πετράκη και αναμένεται σύντομα η απόφαση του παίκτη.

Όπως έχουμε πει μετά τις ανανεώσεις των Αλέξη Πετράκη, Γιάννη Λιανού,Κώστα Πάλλη και την επιστροφή των Καλαντζή, Λιανδράκη, η ομάδα θα αναζητήσει ένα ακόμα ψηλό , κι ένα περιφερειακό (έχουν βρεθεί οι στόχοι και έχουν γίνει προτάσεις), ενώ το ρόστερ θα στελεχωθεί από αρκετούς νεαρούς, από τις υποδομές, οι οποίοι μέσα από τις προπονήσεις και ανάλογα την πρόοδο και την εξέλιξη θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

Ο Γιαννης Σταμπουλης αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση για το  kritikobasket.gr, που είχε αναφέρει από τις 6 Ιουλίου, για την απόκτηση του αθλητή.

 Το σχετικό post.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.