ΕΚΑΣΚ | Ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην την επιτυχία του Eurobasket U20.


Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της κορυφής, για την ελληνική ομάδα , αλλά άριστα πήρε και η Κρήτη και αυτοί που συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.


Έτσι η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση :

"Η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων Ανδρών, ολοκληρώθηκε  τη περασμένη Κυριακή με ένα ονειρεμένο φινάλε και την Εθνική Ελλάδος να κατακτά τη κορυφή της Ευρώπης. Κατά κοινή ομολογία το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα διοργανώθηκε στο νησί μας με άψογο τρόπο, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η Κρήτη μπορεί και φέρνει σε πέρας οργανώσεις υψηλότατου  επίπεδου . 

Για την επίτευξη της επιτυχίας αυτής συνέβαλαν πολλοί παράγοντες του νησιού στους οποίους η ΕΚΑΣΚ οφείλει από καρδίας ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί :

•      Την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

•      Τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου Ρέθυμνου και Χανιών και τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Κουκιαδάκη Ευριπίδη, κ. Βουλγαρακη Απόστολο και κα. Λιονή Μαίρη.

•      Τους Δήμους Ηρακλείου, Χανιών και Ρέθυμνου και ιδιαιτέρως τους Δημάρχους κ. Βασίλη Λαμπρινό κ. Τάσο Βάμβουκα  και  κ. Γιώργο Μαρινάκη.

•      Την  Αστυνομική Επιθεώρηση Κρήτης και τις Αστυνομικές  Διευθύνσεις, Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου.

•      Τις διευθύνσεις και τους υπαλλήλους των κλειστών γυμναστήριων  στα  ΄΄Δύο Αοράκια΄΄, στο Πανεπιστήμιο, στον Κλαδισό και στο Μελίνα Μερκούρη στο Ρέθυμνο.

•      Τον Ερυθρό Σταυρό  σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά καθώς και την εθελοντική ομάδα «Φίλιος Ζευς».

•      Τους Διαιτητές και τους Κριτές των συνδέσμων της Κρήτης.

•      Τους οδηγούς των λεωφορείων που συνόδευαν της αποστολές.

•      Το Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».

Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλει στους χορηγούς αυτής της διοργάνωσης που σε εποχές δύσκολες  αναγνώρισαν την προσπάθεια και συνέβαλαν τα μέγιστα υλικά στην πραγματοποίηση της.

Η ΕΚΑΣΚ  καταθέτει την ευγνωμοσύνη της και τις ευχαριστίες της στους εθελοντές από όλη τη Κρήτη, που αυθόρμητα συμμετείχαν στη προσπάθεια και φρόντισαν να διαφημιστεί για ακόμα μια φορά η Κρητική φιλοξενία σε όλη την Ευρώπη.

Χωρίς τη πολύτιμη βοήθεια τους είναι βέβαιο ότι δεν θα είχαμε πετύχει τους υψηλούς στόχους της διοργάνωσης.

Τέλος το χειροκρότημα όλων μας, αξίζει στον φίλαθλο κόσμο του νησιού, που γέμισε τα γήπεδα,  αγκάλιασε τις προσπάθειες όλων των παιδιών και απέδειξε ότι η Κρήτη ξέρει να τιμά το εύ αγωνίζεστε".  


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.