Έτοιμο το Ηράκλειο και τα "Δυο Αοράκια", για το Eurobasket U20 (pics).


Τα Χανιά "αγκάλιασαν" την Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών, το ίδιο αναμένεται να κάνει και το Ηράκλειο στους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20, που ολοκλήρωσε τις εργασίες για τις ανάγκες τις διοργάνωσης, σ στολίδι της πόλης μας το κλειστό "Δυο Αοράκια", παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου κ.Λαμπρινού.


Το πρωί της Τρίτης 18 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, επισκέφθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια  προκειμένου να δει από κοντά τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που έγιναν (νέοι ηλεκτρονικοί πίνακες, νέοι πίνακες 24 δευτερολέπτων κ.α.) ενόψει της δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών,  η οποία διεξάγεται στην πόλη μας και ξεκινάει την Τετάρτη 19  Ιουλίου.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Ηράκλειο θα φέρει εις πέρας μια ακόμη αθλητική διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς με απόλυτη επιτυχία.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης ενώ το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου επισκέφθηκαν επίσης και εκπρόσωποι της FIBA και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, οι οποίοι έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από όσα είδαν. 

Η δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών διοργανώνεται από την FIBA και την ΕΟΚ, με την συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης. Ξεκινάει την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 του μήνα.

Οι διεθνείς μας λοιπόν μετακομίζουν πλέον στα Δύο Αοράκια και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τους Έλληνες διεθνείς περιμένουν πως θα έχουν και στη συνέχεια της διοργάνωσης τη θερμή στήριξη των φιλάθλων τους, αρχής γενομένης από το ματς με το Μαυροβούνιο (19/07, 21.15), το οποίο θα κρίνει την είσοδό τους στα προημιτελικά.

Θυμίζουμε τα ζευγάρια των «16» και το πρόγραμμα (19/07): 
14.30 Σουηδία-Ισλανδία («Δύο Αοράκια») 
14.30 Τουρκία-Γερμανία (Κλειστό Πανεπιστημίου) 
16.45 Ισραήλ-Ιταλία («Δύο Αοράκια») 
16.45 Ισπανία-Λετονία (Κλειστό Πανεπιστημίου) 
19.00 Λιθουανία-Σλοβενία («Δύο Αοράκια») 
19.00 Γαλλία-Τσεχία (Κλειστό Πανεπιστημίου) 
21.15 Ελλάδα-Μαυροβούνιο («Δύο Αοράκια» 
21.15 Σερβία-Ουκρανία (Κλειστό Πανεπιστημίου)


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.