Δειλινό | Ευχαριστεί τον Βασ.Κομψέλη, που επιστρέφει στον Εργοτέλη, μαζί με Μπουντούρογλου.



Μετά από δυο χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας με το Δειλινό, ο Βασίλης Κομψέλης, βγάζει τα "πράσινα" και ξαναντύνεται στα "κιτρινόμαυρα".

Με ανακοίνωσή του το Δειλινό ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Κομψέλη, και τον ευχαριστεί θερμά στα δυο χρόνια που βρέθηκαν μαζί, καθώς πέρα των άλλων " ήταν υπόδειγμα αθλητή και πηγή έμπνευσης και δάσκαλος για τους νέους αθλητές", όπως αναφέρουν οι ".πράσινοι", στην ανακοίνωσή τους:

"Το Α.Ο. Δειλινό ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Κομψέλη Βασίλη και τον ευχαριστούμε θερμά για τα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στο σωματείο μας! 

Ο Βασίλης ήταν υπόδειγμα αθλητή και με την εμπειρία του αποδείχθηκε πηγή έμπνευσης και δάσκαλος για τους νέους αθλητες!

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ήταν τιμή μας που αγωνίστηκε με την φανέλα του Δειλινού!".

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΟΙ ΚΟΜΨΕΛΛΗΣ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ.

Ο έμπειρος σέντερ, πιστός στρατιώτης, επιστρέφει στα παλιά του λημέρια και είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τα "κιτρινόμαυρα", στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί η ομάδα.

Μαζί με τον Κομψέλλη, επιστρέφει από τον δανεισμό του στο Δειλινό και ο Μπουντούρογλου, που θα αποτελέσει ένα ακόμα "κρίκο" στην νέα προσπάθεια των "κιτρινόμαυρων" στο Ανδρών ΕΚΑΣΚ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.