Αποχώρησε από τον Εργοτέλη ο Ηρ. Σφακιανάκης.


Ο Γενικός αρχηγός του Εργοτέλη Ηρακλής Σφακιανάκης , αποχώρησε από τον τμήμα μπάσκετ των "κιτρινόμαυρων"  και ο έμπειρος παράγοντας-προπονητής γνωστοποίησε την αποχώρησή του μέσω επιστολής που μας έστειλε.

Ο δραστήριος  παράγοντας  ευχαρίστησε τους Β.Γιαννουλάκη, Γ.Μακράκη και τους λιγοστούς παράγοντες (όπως αναφέρει), για την άψογη συνεργασία που είχαν , ενώ δεν κρύβει την πικρία του, για την αδιαφορία που έδειξαν οι φίλοι και οι παλιοί παίκτες της ομάδας των "κιτρινόμαυρων".
Ωστόσο καθώς διαθέτει το...μικρόβιο του μπασκετικού, αναφέρει πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα  υπηρετήσει ξανά το άθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου, από την θέση του Γενικού Αρχηγού, του τμήματος μπάσκετ του Εργοτέλη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Γιαννουλάκη, τους λιγοστούς παράγοντες, τους αθλητές και τον Γιώργο Μακράκη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Επίσης θα εκφράσω την απογοήτευσή μου, διότι πέρα τον Βαγγέλη Γιαννουλάκη και δυο-τρεις ανθρώπους, που ήταν δίπλα του, δεν έτυχε ανάλογης υποστήριξης, θα έλεγα υπήρχε μια αδιαφορία από παλιούς φίλους του συλλόγου, παλιούς αθλητές και φτάσαμε στο σημείο στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς να κοπούν 22!!! εισιτήρια.

Αυτό τα λέει όλα.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι ασχολούμαι με το μπάσκετ από το 1985 και κάποια στιγμή θα το υπηρετήσω ξανά από κοντά".

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.