Αποχαιρέτησε το Ηράκλειο ο Αλ.Χριστοδούλου, που τον ευχαριστεί.


Με μία ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο προπονητής-γυμναστής του Ηράκλειο, Αλέξης Χριστοδούλου (δεξιά στην φώτο), αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την ομάδα του Ομίλου, μετά από  δυόμιση χρόνια συνεργασίας, που όπως αναφέρει "συνοδεύτηκαν από πολλές συγκινήσεις, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές ο κύκλος κλείνει".

Το Ηράκλειο ευχαριστεί τον Α.Χριστοδούλου.

Ο Αλέξης Χριστοδούλου, που όπου κι αν εργάστηκε άφηνε τις καλύτερες εντυπώσεις, μέσα από την ξεχωριστή κι επαγγελματική δουλειά που έκανε, ευχαρίστησε  όλους τους,  προπονητές του ομίλου, τους παίκτες που συνεργάστηκε, ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει πως του έγινε πρόταση ανανέωσης, που ωστόσο δεν τον βρήκε σύμφωνο, χωρίζοντας όπως κάνει σε κάθε ομάδα όπου εργάστηκε "φιλικά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Μετά από δυόμιση χρόνια συνεργασίας με την ομάδα του Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟ που συνοδεύτηκαν από πολλές συγκινήσεις, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές ο κύκλος κλείνει. 

Η πρόταση που μου έγινε για να παραμείνω στην ομάδα δεν με βρήκε σύμφωνο και έτσι φιλικά χωρίζουν οι δρόμοι μας. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές του ομίλου και ιδιαίτερα τους άμεσα συνεργάτες μου Βασίλης Ράλλης και Γιάννη Βισκαδουρακη για την άψογη συνεργασία που είχαμε . 

Επίσης τα μελή της επιτροπής μπασκετ αλλά και την διοίκηση του ομίλου γιατί προσπάθησαν πάντα για το καλύτερο . 

Τέλος για τους πρωταγωνιστές της ομάδας, τους παίκτες που τους «έτρεξα» μέσα στο γήπεδο εύχομαι να έχουν την υγεία τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Καλή επιτυχία για την συνεχεία .."

Το Ηράκλειο ευχαριστεί τον Α.Χριστοδούλου.
"Η επιτροπή καλαθοσφαίρισης του Ηράκλειο Ο.Α.Α ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέξη Χριστοδούλου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον coach Χριστοδούλου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο επι δυόμιση χρόνια.

Κατά την διάρκεια των χρόνων αυτών η συνεργασία μας υπήρξε αγαστή.
Το ήθος, ο επαγγελματισμός και η προσφορά του Αλέξη Χριστοδούλου στον σύλλογο είναι έννοιες αδιαπραγμάτευτες.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε όλους τους τομείς της ζωής του!!!!!"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.