31ο Πανελλήνιο Νεανίδων | Η Κρητικιά Τζο Τσιχλάκη, στην καλύτερη πεντάδα.



Ολοκληρώθηκε το 31ο Πανελλήνιο Νεανίδων, με τις Νεανίδες του Πρωτέα Βούλα , να κατακτούν αήττητες την κορυφή και την Χανιώτισσα Γεωργία (Τζο) Τσιχλάκη, (φώτο αριστερά), που ξεκίνησε από τον ΟΑΧ, να ξεχωρίζει με την απόδοσή της και να συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά, σύμφωνα με την προτίμηση των προπονητών, που συμμετείχαν.

Η Σύνθια Εζέτζα του Παναθηναϊκού, ειχε συμπεριληφθεί και στην καλύτερη πεντάδα στον Βόλο, στο Πανελλήνιο Κορασίδων, πριν μια εβδομάδα (πατήστε εδώ), ενώ ο Ηρόδοτος όπως έχουμε προαναφέρει, τερμάτισε τέταρτος.

Αναλυτικά:

Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του γηπέδου άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων. 

Η ΕΟΚ και η ΕΚΑΣΔΥΜ δια του μέλους του ΔΣ της και πρόεδρου της αντίστοιχα, Λάζαρου Σαββίδη, παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στον αντιδήμαρχο Βοϊου Αναστάσιο Ευθυμιάδη στην ειδική συνεργάτιδα του Δήμο Βοΐου, Καλιόπη Κισκίνη για την συνολική προσφορά της στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Μάντυ Αναστασοπούλου του Πρωτέα Βούλας που πήρε το βραβείο του από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββα Λόρτο. 
Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν ακόμη και οι Ελενα Τσινέκε (Αρης), Ισμήνη Πράπα (Παναθηναϊκός), Γεωργία Τσιχλάκη (Πρωτέας Βούλας) και Σύνθια Εζέτζα (Παναθηναϊκός) με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Λάζαρος Σαββίδης. 

Πρώτη σκόρερ του τουρνουά με 107 πόντους αναδείχθηκε η Ελενα Τσινέκε του Αρη που παρέλαβε το έπαθλο από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ Βασίλη Μπούτση.

Στον τέταρτο Ηρόδοτο που αναχώρησε νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους το έπαθλο παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.