Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο ΙΕRAPETRA ΒASKETBALL CAMP(pics).


Ολοκληρώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, με απόλυτη επιτυχία, το 2ο ΙΕRAPETRA ΒASKETBALL CAMP το οποίο  φέρει πλέον το όνομα του Γιάννη Πυράκη σε  συνεργασία του ΑΟ Ιεράπετρας  με το ATHENS SPORTS HALL και το DEMENAGAS BASKETBALL TRAINING υπό τη διεύθυνση του Achilleas Demenagas, που φιλοδοξεί  να προσφέρει  και φέτος στα παιδιά.

Το  2nd IERAPETRA BASKETBALL CAMP,  το οποίο διεξήχθη από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου είναι  ένα πρότυπο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης το οποίο θα συνεχιστεί και μετά τη λήξη του camp ,για όλο τον Ιούλιο από τους προπονητές του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

Κατά την διάρκεια του 2nd IERAPETRA BASKETBALL CAMP , πραγματοποιήθηκε  παρουσίαση-εργαστήριο του προγράμματος Athletic Life Coaching . 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως σκοπό να δείξει στους συμμετέχοντες πως μπορούν να θέτουν στόχους με σαφήνεια, να τους υπηρετούν μέσα από απλά βήματα και να κατακτούν, από τους στόχους που οι ίδιοι έχουν θέσει, το κομμάτι που τους αναλογεί.

Το κομμάτι αυτό της διοργάνωσης μπορούσαν  οι φίλοι του μπάσκετ και όχι μόνο, να το παρακολουθήσουν από κοντά  το βράδυ  μετα τις 8.00.


Υπεύθυνος του προγράμματος σε συνεργασία με το Athens Sports Hall είναι ο κος Σκόνδρας Ανδρέας, προπονητής, life coach, εκπαιδευτής στο διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης ολυμπιονικών και αθλητών υψηλού επιπέδου, υποψήφιος διδάκτορας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.΄

Την τελευταία μέρα του 2nd Basketball Camp Ierapetra "Γιάννης Πυράκης", πραγματοποιήθηκαν  βραβεύσεις αθλητών - ομάδων και αναμνηστικές φωτογραφίες.








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.