Συγχαρητήρια ανακοίνωση από τον ΣΥΔΚΑΚ.



Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά την οργανωτική επιτροπή του “Summer Hoops” και συγκεκριμένα τους κκ.Ζάγκλα Γιώργο, Λιανό Γιάννη και Πετράκη Αλέξανδρο για τη διοργάνωση του τουρνουά «Summer Hoops» στην άμμο, το οποίο έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 17-18/6/17.

Η διοργάνωση, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρόλου που αυτή η χρονιά αποτέλεσε την παρθενική της. 

Η παρουσία των προσκεκλημένων αθλητών εθνικού αλλά και διεθνούς βεληνεκούς - όπως οι κκ. Μπόγρης, Μποχωρίδης κ.α. – αποτέλεσε ακόμα ένα στοιχείο της επιτυχίας της διοργάνωσης, καθώς συντέλεσε καταλυτικά στη συμμετοχή περισσότερων νεαρών και όχι μόνο αθλητών που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε ενεργά στην εκδήλωση αυτή, με τη συμμετοχή διαιτητών - μελών του Συνδέσμου μας κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να το πράξουμε και στο μέλλον. 

Τέτοιες ενέργειες άλλωστε αποτελούν διαφήμιση και προάγουν γενικότερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντα στη διάθεση, οποιουδήποτε είναι πρόθυμος να διοργανώσει αντίστοχες εκδηλώσεις και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.