Στο "κάδρο" του Χαρίλαου Τρικούπη, ο Γιώργος Μακράκης.


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιστοσελίδων  basketa.gr και basketblog.gr, ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη Γιώργος Μακράκης, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με τον Χαρίλαο Τρικούπη να... φλερτάρει έντονα μαζί του και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ "από τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Γιώργου Μακράκη, ο οποίος έκλεισε τον κύκλο του μετά από οκτώ χρόνια στον Εργοτέλη, ο Νίκος Βουρνάς, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και ο Γιώργος Σταθάτος ο οποίος βρισκόταν στο τεχνικό τιμ του Προμηθέα Πατρών. 

Το όνομά του κερδίζει διαρκώς έδαφος στη λίστα της φιλόδοξης ομάδας του Μεσολογγίου και μένει να δούμε πώς θα κυλήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι.

Πλέον, τις επόμενες ημέρες οι διοικούντες της ομάδας καλούνται να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο διάδοχος του coach Δημητριάδη.

Τα ρεπορτάζ αναλυτικά εδώ :


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.