Στις 09/06, η Εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Ανδρογέα.


Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος "ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ", διοργανώνει την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στο κέντρο Δεσποτικό, εκδήλωση για τα 30 χρόνια "ζωής" και παράλληλα θα τιμήσουν ανθρώπους του μπασκετικού χώρου του τόπου μας, θα θυμηθούν το παρελθόν του Συλλόγου και θα οραματιστούν το μέλλον του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η οικογένεια του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου «ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ» αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στις 9μ.μ. στο Δεσποτικό στις Μαλάδες, θα γιορτάσει τα 30 χρόνια του Συλλόγου.

Διοίκηση, προπονητές, αθλητές και οι οικογένειές τους θα θυμηθούν το παρελθόν του Συλλόγου, θα αξιολογήσουν το παρόν του και θα οραματιστούν το μέλλον του, ενώ παράλληλα θα τιμήσουν ανθρώπους του μπασκετικού χώρου, όπως τον γνωστό σε όλους προπονητή και στέλεχος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ.Τούλη Νίκο, τον επί 30 χρόνια δημοσιογράφο, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) κ.Παπουτσάκη Αντώνη και τον πρώτο προπονητή του «ΑΝΔΡΟΓΕΑ» κ.Γρύλλη Βαγγέλη".


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ
Ο Γ.Α.Σ. ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ με χαρά σας προσκαλεί στην επετειακή εκδήλωση που διοργανώνει για τα 30 χρόνια του στον μπασκετικό χώρο του τόπου μας.

Στις 9 Ιουνίου 2017 ώρα 9.00μ.μ. στο «ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ» στις Μαλάδες

θα θυμηθούμε το παρελθόν, θα αξιολογήσουμε το παρόν και θα οραματιστούμε το μέλλον του Συλλόγου μας, τιμώντας ανθρώπους του χώρου και διασκεδάζοντας με ζωντανή μουσική και πλούσιο μενού.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα! Σας περιμένουμε!

Τιμή προσκλήσης: 15 Ευρώ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.