Παγκόσμια η Εθνική Γυναικών-Ο Εθνικός ύμνος και η αποθέωση για ομάδα και κόσμο (vid).



Το Ευρωμπάσκετ 2017 έφτασε στο τέλος του με την Εθνική Ελλάδας να βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες της ηπείρου, έχοντας ήδη τσεκάρει το εισιτήριό της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2018, που θα φιλοξενηθεί στην Ισπανία.

Οι δύο ήττες στους αγώνες των μεταλλίων χθες από την Γαλλία και σήμερα από το Βέλγιο με 78-45 την άφησαν εκτός βάθρους με την πορεία της όμως να κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Δεκάλεπτα: 24-15, 40-29, 61-36, 78-45
Διαιτητές: Κρέζιτς (Σλοβενία), Κοζλόφσκις (Λετονία), Φόρσμπεργκ (Δανία)
Βέλγιο (Μέστνταγκ): Λίνσκενς 9, Μέσταγκ Κ. 18, Ντελέρ , Χέντριξ 2, Σαρπρό 3, Μέσεμαν Ε. 15, Βάουτερς 14, Μέσταγκ Χ., Γκέλντοφ 3, Νόβελαρς, Βανλού 9, Ράμαν 5
Ελλάδα (Κεραμιδάς): Σταμολάμπρου, Σταμάτη 2, Λύμουρα, Σπυριδοπούλου 1, Μάλτση 13, Νικολοπούλου 3, Σωτηρίου 4, Κοσμά, Σπανού 6, Καλτσίδου 4, Χριστινάκη 3, Φασούλα 9


Στην καλύτερη πεντάδα του Ευρωμπάσκετ η Μάλτση

Στην καλύτερη πεντάδα του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας ψηφίστηκε η Εβίνα Μάλτση. Η αρχηγός της Εθνικής έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στη διοργάνωση και ήρθε έτσι η ανταμοιβή. Η Μάλτση ολοκλήρωσε τους αγώνες με 16.6 πόντους, 4.1 ασίστ και 6.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Μάλιστα η ελληνική αποστολή επέστρεψε γι’ αυτό το λόγο στο γήπεδο με την αρχηγό να γνωρίζει την αποθέωση. Στην καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν ακόμα η Ισπανίδα Αλμπα Τόρενς που αναδείχθηκε και MVP, η Ζανταλασάνι (Ιταλία), η Μέζεμαν (Βέλγιο) και η Μιγιέμ (Γαλλία).

Eθνική Γυναικών: Η αποθέωση και το "Ελλάς!" για ομάδα και κόσμο.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.