Ηρόδοτος | Ευχαριστήριο για τα φιλικά της Αθήνας.



Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Ηροδότου, ευχαριστεί αρχικά την μεγάλη οικογένεια της ομάδας, που στήριξαν το ταξίδι φιλικών και εμπειριών στην Αθήνα, καθώς και τους ανθρώπους των ομάδων τις οποίες αντιμετώπισαν, και οχι μόνο.

Αναλυτικά:
"Η ομάδα των παίδων μας (γεννηθέντες 2002,2003) ,το τριήμερο 19-21/06/2017 πραγματοποίησε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια με Α.Σ.Ε Δούκα, Ολυμπιακό, Πανιώνιο Γ.Σ.Σ ,ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΣΚΑ και της ΕΣΚΑΝΑ. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την οικογένεια του Α.Ο.Ν.Α Ηρόδοτος προς όλους εκείνους που βοήθησαν την ομάδα μας να πραγματοποιήσει αυτά τα παιχνίδια και να αποκομίσει σπουδαίες εμπειρίες .

Tον Διευθυντή τμημάτων υποδομής του Α.Σ.Ε Δούκα κ. Τάκη Μπακογιώργο και τον προπονητή της ομάδας κ. Ευριπίδη Μελετιάδη.

Τον Διευθυντή τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού κ. Νίκο Κεραμέα και τον Τεχνικό σύμβουλο τμημάτων υποδομής κ. Αργύρη Καμπούρη.

Τον Διευθυντή υποδομών του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ κ. Γιάννη Καλαμπόκη.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Διοικητικό υπεύθυνο της Ε.Ο.Κ για την Εθνική ομάδα Κ20 κ. Δημήτρη Καρβέλα για την τιμή που έκανε στους αθλητές της ομάδας μας να συνευρεθούν και να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς παίκτες , καθώς και τον Τεχνικό διευθυντή τμημάτων υποδομών του Α.Ο Παγκρατίου κ. Νίκο Λατρόβαλη για το ενδιαφέρον του προς την ομάδα μας και τις πολύτιμες συμβουλές του προς τους αθλητές μας".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.