Ξαναζεί στις 23/06 , το μπάσκετ που έγραψε ιστορία στην Κρήτη, η ΓΕΗ.


Μια ξεχωριστή συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 21.00 στην αυλή του IRAKLIO BOWLING CENTER Λ.Ικάρου κ Εθνικής Αντιστάσεως (Λιμάνι), καθώς παλιοί αθλητές της ΓΕΗ, μαζί με προπονητές και παράγοντες του σωματείου της εποχής  θα συναντηθούν και θα έχουν να πουν πολλά.

Ένα σωματείο που έδωσε πολλά, παρά πολλά στο μπάσκετ της Κρήτης ήταν η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου.

Η ΓΕΗ στα 30 χρόνια λειτουργίας του, (1976-2005),  άφησε ανεξίτηλα γραμμένο το όνομα της στην ιστορία του μπάσκετ στην Κρήτη και στο Πανελλήνιο με τις επιτυχίες του σε όλους τους τομείς, κάνοντας έτσι ονομαστό το μικρό όνομα της σε όλη την Ελλάδα.

Η ΓΕΗ, τα παιδιά της ΓΕΗ ήταν από τα πρώτα που έβαλαν τις βάσεις για να καταξιωθεί το μπάσκετ του συλλόγου με τις επιτυχίες τους και κατ’ επέκταση το άθλημα στην Κρήτη. Ακόμα, πολλοί υμνούν την γενιά του ‘80 που έφερε το χάλκινο μετάλλιο εφήβων στην πόλη κάτι που κανείς ακόμα δεν έχει καταφέρει.

-Μιχάλης Δασκαλάκης, για να ξεκινήσουμε από τον τότε παράγοντα εκ των ιδρυτών της ΓΕΗ , Κώστας Σπαθιάς, Τρουλινός, Χατζάκης και Δημήτρης Παττακός από παράγοντες, Νίκος Τούλης από τους προπονητές έχοντας θητεία οκτώ χρόνων (1980-1988) και οι οι περισσότεροι τότε παίκτες εξ αυτών, αναμένεται να δώσουν το “παρών”: 
-Γιάννης Χαρωνίτης, Μάνος Σπυριδάκης,Γιώργος Λιόντας, Γιώργος Σουλτατος,Δημήτρης Περυσινάκης, Κυριάκος Πετράκης,Μιχάλης Πετράκης, Γιώργος Σουλτάτος, Μπάμπης Χαλκιαδάκης, Κώστας Περαντωνάκης, Νίκος Φρουδαράκης, Γιώργος Φασουλάκης, Αστρινός Διαμαντάκης, Γιώργος Κοτσιφάκης,  Μάνος Καρλάφτης, Σπύρος Καρλάφτης, Μάριος Βλαχάκης, Κώστας Τριγώνης, Κώστας Μαραγκάκης και φυσικά ο Στέλιος Διαλεκτάκης είναι μερικά ονόματα που  έρχονται στο μυαλό.

Έτσι λοιπόν, συστάθηκε μια οργανωτική επιτροπή από τους Δσκαλάκη Μιχάλη, Νίκο Τούλη και Στέλιο Διαλεκτάκη , που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της "μάζωξης" και της οργάνωσης, αν και για να πούμε την αλήθεια, από την στιγμή που εμπλέκεται ο Νίκος Τούλης η επιτυχία είναι δεδομένη.

Όσοι καταφέρουν λοιπόν να βρεθούν την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 21.00 στην αυλή του IRAKLIO BOWLING CENTER Λ.Ικάρου κ Εθνικής Αντιστάσεως (Λιμάνι),για να θυμηθούν  πολλά μέσα σ’ ένα κλίμα χαράς, γέλιου, συγκίνησης.

Και όπως αναφέρει σε σχόλιο,στην ανακοίνωσή του στο facebook, ο Νίκος Τούλης, ευπρόσδεκτοι είναι και οι "εργάτες του μπασκετ" πριν το 1976, σε μια πρωτοβουλία που τιμά τον τόπο και το άθλημα.

Η ανακοίνωση - κάλεσμα:

"Είσαι, ο αθλητής, ο προπονητής, ο παράγοντας, ο φίλος ,που συμμετείχες στη μπασκετική διαδρομή 30 χρόνων (1976-2005) του ανδρικού τμήματος της ομάδας Γ.Ε.Η, που έβαλε το δικό της λίθο στο μπασκετικό οικοδόμημα του αθλήματος μας στο νησί; Τότε σε περιμένουμε την Παρασκευή 23 Ιουνίου κ ώρα 21.00 στην αυλή του IRAKLIO BOWLING CENTER Λ.Ικάρου κ Εθνικής Αντιστάσεως (Λιμάνι),για να θυμηθούμε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε.

Για την οργανωτική επιτροπή 
Δασκαλάκης Μιχάλης Τούλης Νίκος Διαλεκτάκης Στέλιος 
Για τη δική σου συμμετοχή ,επικοινώνησε με τους παραπάνω."




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.