Γ. Πρίντεζης :Ο Αθλητής Σύμβολο , παράδειγμα για νέους(pics +vid).


Η χθεσινή ήμερα (14/6) ήταν σημαδιακή για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Πρίντεζη που ανανέωσε το συμβόλαιο του για τρία ακόμη χρόνια.

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ των “ερυθρόλευκων” θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγωνίζεται σχεδόν όλη του την ζωή, καθώς σε χρόνο μηδέν υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, που ολοκληρώνει την καριέρα του και αμέσως μετά δεν κρατήθηκε κι έκλαψε από χαρά!!

Το θέμα της συμφωνίας του Πρίντεζη με τον Ολυμπιακό, έχει απασχολήσει όλα τα ΜΜΕ, που έχουν γράψει δεκάδες άρθρα και το kritikobasket.gr, καταθέτει την γνώμη του για μια κίνηση, που ονειρεύεται κάθε οπαδός και που δίνει το ΣΩΣΤΟ παράδειγμα στις νέες γενιές αθλητών, ιδιαίτερα αυτών που ευελπιστούν να γίνουν ηγέτες.

Οι ρομαντικοί στον αθλητισμό όσο πάνε και λιγοστεύουν. 
Μερικοί, όμως, καταφέρνουν να βγάλουν μπροστά τον str8 χαρακτήρα τους και να μείνουν πιστοί στην ομάδα και πάνω απ’ όλα στα συναισθήματά τους.

Είναι δύσκολο να ταυτίσεις το όνομά σου με μια ομάδα. 
Να είσαι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς όταν μιλάει για έναν σύλλογο. 
Αλλά μερικοί όπως ο..."Αγιος Γεώργιος Πρίντεζης", το καταφέρνουν.

Ο Γιώργος  συνέδεσε την καριέρα του (εκτός μικρών διαλειμμάτων με Ουνικάχα Μάλαγα και στο draft του ΝΒΑ)  με ένα σήμα, μένοντας στα δύσκολα σταθερός και να βγαίνει μπροστά όταν χρειάζεται.

Αυτοί είναι οι πιο… αληθινοί από τους αληθινούς αθλητές. 

Ο Γιώργος ανήκει σε εκείνους που δεν προδίδουν τη δική τους αλήθεια, που μένουν πιστοί στα ιδανικά τους.

Αθλητής που δεν προκάλεσε ποτέ αντιπάλους, έδινε πάντα το 100%, δεν έκρυβε τα συναισθήματα του, αθλητής "μάγκας", "άντρας", με όλη την σημασία των λέξεων .

Η απόφαση να συνδυάσει κάποιος μπασκετμπολίστας,  το όνομά του με μία ομάδα έχει ξεχωριστή γοητεία αλλά θεωρείται μια εξαιρετικά δύσκολη επιλογή.

Γι αυτό θα είναι το αγαπημένο παιδί, το σύμβολο, που θα μνημονεύεται για χρόνια. 

 
"Πρίντεζη δε θα πω τα κλισέ,αλλά γουστάρω να σε έχουμε αντίπαλο. Έχεις κερδίσει το σεβασμό μας", ήταν το σχόλιο που ξεχώρισε από φίλο του Παναθηναϊκού στου twitter,για  την ανανέωση συνεργασίας του Γιώργου Πρίντεζη .

Και βέβαια δεν είναι ο μοναδικός ο Γιώργος Πρίντεζης, που έμεινε σημαία στον ιστό του συλλόγου του καθώς τα παραδείγματα τόσο σε Ελλάδα (Πρέλεβιτς,Αλβέρτης, Διαμαντίδης, Κακιούζης , εν δυνάμει Φώτσης κ.α) όσο και στο εξωτερικό ( Τζόρνταν, Νοβίστκι, Κομπι Μπράϊαντ κλπ), αρκετά.


Μία ζωή Ολυμπιακός, μία ζωή στον Ολυμπιακό. -All-EuroLeague Printezis

Ολοκλήρωσε τη χρονιά με 12,8 πόντους (48,5%δίπ., 40,3%τρίπ., 70%β.), 5,1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,7 κλέψιμο, 0,2 κόψιμο και 0,7 λάθος σε 25:23.

Πρίντεζης: Μια ζωή στον Ολυμπιακό



"Εμείς είδαμε τον Πρίντεζη στα πράσινα"!
Ο Ισπανός δημοσιογράφος της Malaga Hoy, José Manuel Olías, δήλωσε στο gazzetta.gr ότι ο Γιώργος Πρίντεζης είχε ήδη στο μυαλό του την επιστροφή στον Ολυμπιακό ενώ έπαιζε στην Ουνικάχα!



Το "πεταχτάρι" του Πρίντεζη



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.