Φιλικά στην Αθήνα θα δώσει το παιδικό της Αναγέννησης .



Το ερχόμενο Σάββατο 24 Ιουνίου η ακαδημία μπάσκετ της Αναγέννησης και συγκεκριμένα η παιδική ομάδα,  με τους προπονητές της θα βρεθεί στην Αθήνα, για να δώσει τρεις  φιλικούς αγώνες με την Πεντέλη και τα Μελίσσια, το Σάββατο και την Κυριακή 25 Ιουνίου, με τα Βριλήσσια.

Να τονίσουμε ότι υπήρχε επαφή να κλειστεί φιλικό με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό, λόγω εκδηλώσεων των "πρασίνων".

Στόχος της Αρκαλοχωρίτικης ομάδας, που πάντα προσπαθεί να βελτιώσει και να εξελίξει τους αθλητές της περιοχής , είναι οι εμπειρίες που συλλέγουν οι νεαροί αθλητές, γνωρίζοντας συναθλητές τους από άλλες περιοχές αλλά και το γεγονός ότι καλλιεργούν μέσα από αυτά τα "events" το αθλητικό τους ήθος και την παιδεία.

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικά χρόνια η Αναγέννηση (έφηβοι) συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά στην Ελβετία, όντας η μοναδική Κρητική ομάδα, που το πραγματοποίησε.

Τα τμήματα που θα αγωνιστούν θα είναι αυτά των γεννηθέντων 2001, 2002, αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή για τους Αρκαλοχωρίτες να αγωνιστούν απέναντι σε δυνατές ομάδες από την Αθήνα..

Η ανακοίνωση και το πρόγραμμα:
"Ολοκληρώθηκαν οι επαφές για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Α.Σ.Α Αναγέννηση στην Αθήνα! 

Το πρόγραμμα είναι το εξής: 
Σάββατο 24/6 
11:00 Πεντέλη-Αναγέννηση 
19:00 Μελίσσια - Αναγέννηση.

Κυριακή 25/6 
10:00 Βριλήσσια - Αναγέννηση".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.