Εξαιρετική η παρουσία του Κύδων σε δυνατά φιλικά στην Αθήνα (pics+vid).



Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, για για το Final 6 του Πανελληνίου πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 28 Ιουνίου στο Μεσολόγγι, η ομάδα Παίδων του Κύδωνα, έδειξαν μέρος των υψηλών δυνατοτήτων τους , απέναντι σε παραδοσιακά δυνατές ομάδες από την Αθήνα, δείχνοντας πως δικαίως βρίσκονται μέσα στις εξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας..

Η ομάδα του καταξιωμένου προπονητή Στέλιου Καρκανάκη, ξεκίνησε από το ΟΑΚΑ, όπου ο Κύδων επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 83-64, σε ένα ματς που η Χανιώτικη ομάδα "έδειξε τ αστέρια της", οπού και η σχετική παρακάτω φώτο.

Στην συνέχεια  ακολούθησε , άλλη μια  φιλική νίκη στο κλειστό του Περιστερίου απέναντι στην ομώνυμη ομάδα που διαθέτει τεράστια σωματικά προσόντα, με σκορ 50-47(φώτο κάτω).

Στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας επί αθηναϊκού εδάφους ήταν αυτό απέναντι στην Τερψιθέα Γλυφάδας, την οποία ο Κύδων νίκησε με 64-33, στο κλειστό της Γλυφάδας.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.