Χαρές στον ΣΥΔΚΑΚ το περασμένο Σάββατο, που εύχεται "βίον ανθόσπαρτο"(pics).


Την υπέρτατη στιγμή χαράς της ζωής για δυο ανθρώπους που ενώνουν τις ζωές τους, τον γάμο δηλαδή έζησαν το Σάββατο 20/5/17, η Ρένα Καρανικόλα και ο Θοδωρής Μπανασάκης.

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και όπως αναφέρει ο συγγραφέας Osho στα αποσπάσματα  του, "Ο γάμος κρατά σε λειτουργία χίλια δυο πράγματα, ο γάμος είναι το θεμέλιο της οικογένειας και απαραίτητος θεσμός για την κοινωνία".

Ο ΣΥΔΚΑΚ , παραβρέθηκε στην υπέροχη στιγμή δυο μελών του και με ανακοίνωσή, εύχονται στο ζευγάρι "βίον ανθόσπαρτο".

Η ανακοίνωση:
"Το περασμένο Σάββατο 20/5/17 έλαβε χώρα ο γάμος μεταξύ δύο συναδέλφων διαιτητών-μελών του ΣΥΔΚΑΚ. Πρόκειται για τους κ. Μπανασάκη Θεόδωρο και κα.Καρανικόλα Ρένα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο Νερόμυλο και παρακολουθήθηκε από πληθώρα συναδέλφων διαιτητών.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Συνδέσμου μας θα ήθελαν να συγχαρούν και να ευχηθούν ολόψυχα στους νεόνυμφους να έχουν «Βίον Ανθόσπαρτον» και σύντομα να έρθουν οι απόγονοι, που θα αποτελέσουν το νέο αίμα του Συνδέσμου μας".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.