Με το απόλυτο,τα προμίνι του Γ.Α.Σ. ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ.


Τρία  στα τρία παιχνίδια είχαν τα προμίνι του Γ.Α.Σ. ΑΝΔΡΟΓΕΑ την συμμετοχή τους στο Τουρνουά Μπάσκετ Προμίνι "Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2017" και το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει:

"Με τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια ολοκλήρωσαν οι προμίνι του Γ.Α.Σ. ΑΝΔΡΟΓΕΑ την συμμετοχή τους στο Τουρνουά Μπάσκετ Προμίνι «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2017» που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Εργοτέλης σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ και πρώτοι στον όμιλό τους στους διαγωνισμούς και στα συναγωνιστικά ομαδικά παιχνίδια που παράλληλα η διοργάνωση συμπεριέλαβε στο τουρνουά.

«Η διεξαγωγή του τουρνουά ήταν ομαλή και το επίπεδο των ομάδων ικανοποιητικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών μας, αλλά και χαρούμενος, γιατί οι μικροί μπασκεμπολίστες το ευχαριστήθηκαν, όπως και οι γονείς τους. Καλή συνέχεια σε όλους!» δήλωσε ο προπονητής του Γ.Α.Σ. ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ κ.Κασαπίδης Δημήτρης.

Ενώ ο έτερος προπονητής της ομάδας κ.Βαλαμουτσούνος Λουκάς επισήμανε: 

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια απ’ όλα τα σωματεία για να διοργανώνονται όλο και περισσότερα τουρνουά πέραν αυτό του Δήμου Ηρακλείου κι αυτό μόνο όφελος μπορεί να έχει για τα παιδιά. 

Κύριος σκοπός θα πρέπει να είναι κι αυτό προσπαθούν να πετύχουν οι διοργανωτές και οι προπονητές όλων των ομάδων, η διασκέδαση και η ευγενής άμιλλα. Οι προπονητές παρακολουθούν την πρόοδο των αθλητών και τέλος οι γονείς καμαρώνουν τους επίδοξους καλαθοσφαιριστές τους και διαπιστώνουν την δουλειά των σωματείων».

Συγχαρητήρια στον Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ, στον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. και στον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. για την διοργάνωση και μπράβο σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.