ΟΦΗ | Ευχαριστεί Εργοτελη, στις 27-28 Μαΐου ξεκινά το το τουρνουά "Ν. Γαλυφιανάκης" .


Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ,  ευχαριστεί το τμήμα Μπάσκετ του Εργοτέλη για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία στο ανοικτό γήπεδο στο Μαρτινέγκο, στα πλαίσια του 1ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Προμίνι, ενώ η έναρξη του τουρνουά στην μνήμη του αξέχαστου και ξεχωριστού Νίκου Γαλυφιανάκη, μετατίθεται μια εβδομάδα αργότερα, λόγω υποχρεώσεων.

Αναλυτικά:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Τμήμα Μπάσκετ του Εργοτέλη για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία στο ανοικτό γήπεδο στο Μαρτινέγκο, στα πλαίσια του 1ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Προμίνι (ηλικίες 2008 και κάτω) σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΦΜΑΗ την ΕΚΑΣΚ και τον ΣΥΔΚΑΚ. 

Οι μικροί μας αθλητές το διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν, αποκομίζοντας εμπειρίες !!! Ανυπομονούμε για τα επόμενα!!! Ευχαριστούμε !!!"


Αλλαγή ημερομηνίας έναρξης στο τουρνουά  "Ν. Γαλυφιανάκης"

"Λόγω υποχρεώσεων πολλών προπονητών στα πρωταθλήματα μίνι και παμπαίδων της ΕΚΑΣΚ, των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά του ΟΦΗ, στην μνήμη του Ν.Γαλυφιανάκη, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να μετατεθεί η έναρξη των αγώνων το σαββατοκύριακο 27 - 28  Μαίου 2017. 

Παραλληλα,  λόγω των πολλών συμμετοχών θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι σε κάθε κατηγορία και κάθε ομάδα θα δώσει τέσσερα έως πέντε παιχνίδια έως 24 - 25 / 6 / 2017".

Φωτορεπορταζ απο το 1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Προμίνι, στο Μαρτινεγκο.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.