Συνεργασία ΑΟ Ιεράπετρας Εθνικού Ελληνορώσων.



Η Ιεράπετρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας, με το Σωματείο της Γ΄ΕΣΚΑ Εθνικού Ελληνορώσων, στηριζόμενοι  στην κοινή φιλοσοφία της αναπτυξιακής διαδικασίας κι έτσι  οι νεαροί Ιεραπετρίτες αθλητές που θα εισάγονται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της πρωτεύουσας , θα έχουν την δική τους μπασκετική στέγη .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"O A.O.IEΡΑΠΕΤΡΑ και ο ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους. Οι δύο μπασκετικοί σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους στηριζόμενοι πλέον στην κοινή φιλοσοφία της αναπτυξιακής διαδικασίας. Με την κίνηση αυτή, οι νεαροί Ιεραπετρίτες αθλητές που θα εισάγονται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της πρωτεύουσας , θα έχουν την δική τους μπασκετική στέγη να τους περιμένει, ενώ ο σύλλογος των Αθηνών θα έχει την βοήθεια και την στήριξη που χρειάζεται για να αναπτύξει τις δραστηριότητές του προσφέροντας υγιείς συνθήκες άθλησης στη νεολαία της ευρύτερης περιοχής".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.