Με επιτυχία το τουρνουά προμίνι του Εργοτέλη, που ευχαριστεί.


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 07/05/2017, στο ανοικτό γήπεδο στο Μαρτινέγκο, το 1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Προμίνι (ηλικίες 2008 και μικρότερα) με συμμετοχή 8 συλλόγων και περισσότερους από 110 μικρούς αθλητές και ο διοργανωτής Εργοτέλης , ευχαριστεί ομάδες, ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ΕΚΑΣΚ, ΣΥΔΚΑΚ και εθελοντές.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 07/05/2017, στο ανοικτό γήπεδο μας στο Μαρτινέγκο, το 1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Προμίνι (ηλικίες 2008 και μικρότερα) με συμμετοχή 8 συλλόγων και περισσότερους από 110 μικρούς αθλητές !
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους, όλες τις ομάδες που συμμετείχαν (Ηράκλειο, Ανδρογέας, Γιούχτας, ΟΦΗ, Ηρόδοτος, Πεδιάδα, Φιλαθλητικός) καθώς και τους συνοδούς-προπονητές τους.

Θελήσαμε να δώσουμε μια καθαρά παιδαγωγική διάσταση στο τουρνουά αυτό, μέσω του μπάσκετ αλλά και μέσω διαγωνιστικών παιχνιδιών μεταξύ των ομάδων χωρίς βαθμολογίες, κατατάξεις και σκόρ. 

Τα δελτία τύπου των συμμετεχόντων συλλόγων δείχνουν ότι το επιτύχαμε και χαιρόμαστε γι αυτό.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την ΕΚΑΣΚ και τον ΣΥΔΚΑΚ, η βοήθεια των οποίων αποτέλεσε βασικό συστατικό για την επιτυχή διοργάνωση.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές του Εργοτέλη, ενήλικους και ανήλικους, καθώς και τους προπονητές, που βοήθησαν στην προετοιμασία των κατασκευών, των παιχνιδιών και του γηπέδου αλλά και στην οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά μας.

Με εκτίμηση,
Επιτροπή Μπάσκετ Γ.Σ. Εργοτέλη

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.