Γ.Μακράκης : "Δεν ήθελα να τελειώσω έτσι, ευχαριστώ τον Εργοτέλη".


Στην τελευταία χρονιά του Γ.Μακράκη στον πάγκο του Εργοτέλη, είχαμε "ιδιαίτερες" καταστάσεις στην διάρκεια της σαιζόν και η οικονομική στενότητα, η πίεση και η νευρικότητα που υπήρχε "έβγαινε" προς τα έξω, στους κιτρινόμαυρους, που πάλεψαν , αλλά δεν απέφυγαν τον υποβιβασμό.

Το αποκορύφωμα ήρθε στο  το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με το Γιώργο Μακράκη , να ενημερώνει από το ημίχρονο του αγώνα με το Μαρούσι τους παίκτες του ότι δε θα συνεχίσει,.

Στο β' ημίχρονο έκατσε αμίλητος, από τον πάγκο αφήνοντας τον Γιάννο Τζάνη να δίνει οδηγίες. 

Την επόμενη μέρα η ομάδα είχε ρεπό και την Παρασκευή που επέστρεψε στο παρκέ, χρέη προπονητή κλήθηκε να εκτελέσει ο Αντώνης Πινακουλάκης καθώς τον Γιώργο Μακράκη ακολούθησε και ο βοηθός τους Γιάννος Τζάνης. 

Ο Εργοτέλης δεν έχει προβεί σε  επίσημη ανακοίνωση , κάτι που αναμένεται μάλλον σήμερα το βράδυ οπού με δελτίο τύπου θα αναφέρει το "κλείσιμο του κύκλου" του ικανότατου κόουτς στους "κιτρινόμαυρους". 

Πάντως αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, πολλά σενάρια κυκλοφόρησαν για την επόμενη μέρα του κορυφαίου Κρητικού προπονητή, ωστόσο ότι και να ακούγεται η γράφεται είναι πολύ νωρίς....
Ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις του στην  εφημερίδα neakriti.gr , ανέφερε:

«Τα τελευταία 8 χρόνια ήμουν κάτι παραπάνω από προπονητής στον Εργοτέλη. Έχω περάσει τρομερές στιγμές, ζήσαμε πολλά πράγματα με όσους ασχολήθηκαν με την ομάδα, προπονητές, παίκτες, παράγοντες και τα συναισθήματα είναι τρομερά. 

Δεν ήθελα να τελειώσω έτσι. Αυτό που προσπαθώ να περάσω τόσα χρόνια ήταν πάντα να μην τα παρατάμε ό,τι και να γίνει και το ίδιο ήθελα να κάνω κι εγώ φέτος.

Δυστυχώς, όμως, είναι κάποια πράγματα πέρα από τα ανθρώπινα όρια και εγώ τα είχα περάσει. Δεν μπορούσα ν' αντέξω κάποια πράγματα. 

Είμαι ανθρώπους. Έχω όρια και αξιοπρέπεια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Εργοτέλη που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια», κατέληξε.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.