Αρχαιρεσίες στο Ηράκλειο στις 6 Ιουνίου.



Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 9 τακτικών και έως 3 αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και 3 τακτικών και έως 2 αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου (και αν δεν υπάρξει απαρτία στις 7/6), στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο, με σκοπό την ανάδειξη νέου Δ.Σ, όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο Όμιλος.

Αναλυτικά:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή της 8-5-2017, αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των μελών την Τρίτη 6-6-2017 και ώρα 12.00΄ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, Δουκός Μποφώρ 1, Ηράκλειο, με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Μετάταξη παρέδρων μελών σε τακτικά.
3. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού από 1-5-2015 έως 30-04-2017 και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
4. Παραίτηση του Δ.Σ.
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 9 τακτικών και έως 3 αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και 3 τακτικών και έως 2 αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 7-6-2017 και ώρα 17:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα, δηλαδή έχουν εξοφλήσει το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Τελευταία μέρα και ώρα υποβολής υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, ορίζεται η Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00. Κατατίθενται εγγράφως στα Γραφεία του Ομίλου (σχετική έντυπη αίτηση παραδίδεται από τη Γραμματεία του Ομίλου).

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. κατά τις αρχαιρεσίες και την Γ.Σ. της 6-7/6/2017 έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα, δηλαδή έχουν εξοφλήσει το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση για να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στην κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτικότερη ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης του Ομίλου και τη χάραξη της πορείας του προς το μέλλον".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.