Γ. Κόκκινος : Δηλώνει περήφανος για τα κορίτσια του ΟΦΗ.


Ο υπεύθυνος των ακαδημιών  και προπονητής στην αντρική ομάδα του ΟΦΗ, Γιάννης Κόκκινος, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της "διπλής" κατάκτησης των Παγκρητίων πρωταθλημάτων της ομάδας του  και με ανάρτησή του στο λογαριασμό σελίδας του ΟΦΗ,συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή Νίκο Δελατόλα, για το μοναδικό φαινόμενο,(όπως αναφέρει), της κατάκτησης δυο τίτλων , με μια ομάδα.

Η ανάρτηση του προπονητής του ΟΦΗ: 

"Είναι από τις λίγες φορές που νιώθω ότι πρέπει να πω δυο λέξεις για ένα τμήμα του ΟΦΗ. 

Ιδρώτας, κόποι, θυσίες, ώρες προπονητικής δουλειάς, διαμάχες, παράπονα, συζητήσεις, ανάμικτα συναισθήματα κατά τη διάρκεια της προσπάθειας, γαλούχησαν μια γενιά αθλητριών με τη βοήθεια και την επιμονή ενός προπονητή, τον οποίο ευτύχησα να τον προπονήσω και μια χρονιά πριν… κρεμάσει τα παπούτσια του.

Κορίτσια και Νίκο Δελατόλα ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας, γιατί αυτό που καταφέρατε είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, τουλάχιστον στα όρια της Κρήτης. Πρωταθλητές Κορασίδων και Νεανίδων την ίδια χρονιά, με την ίδια ομάδα. 

Θα ψάξω να δω μήπως είναι παγκόσμιο φαινόμενο!!!

Είμαι περήφανος που καθοδηγώ μια ακαδημία που διψάει για εξέλιξη, έχοντας δίπλα μου συναδέλφους συνεργάσιμους και εξελίξιμους προπονητικά. 

Με χαρά βλέπω να γίνονται βήματα μπροστά και τίποτα δε μένει στάσιμο. Όσο είμαι σε αυτή τη θέση θα έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου εσείς κι όλα τα τμήματα της ακαδημίας. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ωραίες στιγμές!!!!".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.