Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά "Γ. Μαυράκης" (pics).



Ο Όμιλος του Ηράκλειο, υπό την ευθύνη του τεχνικού Διευθυντή Μανώλη Δραμητινού, διοργάνωσε για πρώτη φορά τουρνουά προμίνι παίδων στην μνήμη του Γιάννη Μαυράκη   ο οποίος  υπηρέτησε ως αθλητής (1973-78) και ως παράγοντας για χρόνια και το δελτίο τύπου του Ηράκλειο αναφέρει.

Φωτορεπορτάζ : Ευγενική προσφορά Στέφανου Κατεργιαννάκη που ευχαριστούμε θερμά.


"Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Πάσχα 2017  «Γιάννης Μαυράκης » με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Το τουρνουά   διοργάνωσε  το Ηράκλειο  Ο.Α.Α. με την συνεργασία του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του δήμου Ηρακλείου και της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. όπου συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 8 - 9  και 10 χρονών. (Έλαβαν μέρος 10 Ομάδες  / 180 παιδιά ).

Το τουρνουά  διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο Ο.Α.Α. , διήρκησε 15 ημέρες και έγιναν 27 αγώνες. Την  Κυριακή 23 Απριλίου, στο κατάμεστο από κόσμο ανοικτό γήπεδο του «Ηράκλειο », έγιναν οι τελικοί  αγώνες του τουρνουά .

Στη συνέχεια διεξήχθη Φιλικός αγώνας στη μνήμη του Γιάννη Μαυράκη , στον οποίο συμμετείχαν  Φίλοι και συμπαίκτες- συνάδελφοι  / Τ.Ε.Ε. Τ.Α.Κ.  Την πρωτοβουλία αλλά και όλη την οργάνωση του φιλικού αγώνα είχε ο Νίκος Τούλης, συμπαίκτης αλλά και προσωπικός φίλος του Γιάννη Μαυράκη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την τελετή Απονομών.

Στην εκδήλωση ο πρόεδρος του «Ηράκλειο» κ. Δελάκης Μιχάλης, έδωσε συγχαρητήρια στα παιδια και στις ομάδες που συμμετείχαν και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της όλης διοργάνωσης.

Στη συνέχεια απένειμε αναμνηστική πλακέτα  στα παιδιά του Γιάννη Μαυράλκη , Βασίλη και Σάββα.Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου και υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Βαρδαβάς Κώστας, χαιρέτησε την εκδήλωση και απένειμε στην ομάδα του Εργοτέλη  ( 1η  στο τουρνουά) το κύπελλο, τα μετάλλια και τα διπλώματα.

Επίσης  αναμνηστική πλακέτα απένειμαν ο κ. Παπακαλιάτης Μανώλης εκπροσωπόντας τους συμπαίκτες του Γιάννη Μαυράκη   και ο κ. Χαρωνίτης Γιάννης  πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Την παράσταση έκλεψε, το Βραβείο ήθους  που απονεμήθηκε στο αθλητή του Ηράκλειο Μοάτσο Μηνά, ο οποίος μετά το τέλος αγώνα, με δική του πρωτοβουλία,  προσπάθησε να εμψυχώσει του παίκτες της ομάδας του Ο.Φ.Η. που έχασαν. Χαρακτηριστικά τους είπε  «"Μην στεναχωριέστε φιλαράκια ήσασταν φοβεροί, ξέρετε πόσες φορές έχω παίξει εγώ με εσάς αντίπαλος και έχω χάσει;".  Την απονομή έκανε ο κ. Κανάκης Μιχάλης μέλος της Τεχνικής Επιτροπής του ΤΟΥΡΝΟΥΑ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι αθλητές της ομάδας του Ο.Φ.Η. του δώρισαν μια Μπάλα ΜΠΑΣΚΕΤ, υπογεγραμμένη από όλα τα παιδιά.

Στις ομάδες που συμμετείχαν τις απονομές έκαναν οι κ. Περδικογιάννης Στέφανος, Μαρκαντωνάκης Μανώλης, Σπυριδάκης Μανώλης, Μαχαιριανάκης Μιχάλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Μαρκάκης Χαράλαμπος πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., ο κ. Ράλλης Γιάννης, καθώς επίσης παλιοί συμπαίκτες και φίλοι του Γιάννη Μαυράκη, καθώς και πλήθος κόσμου από τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά .

Το «Ηράκλειο » Ο. Α. Α. ευχαριστεί όλες τις Ομάδες ( αθλητές - σωματεία - προπονητές - γονείς ) που συμμετείχαν στο τουρνουά  όχι μόνο για την αγωνιστική τους παρουσία αλλά περισσότερο για την συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια του τουρνουά.

Επίσης ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές Δήμο Ηρακλείου και Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. και την Ε.Κ.Α.Σ.Κ., για την βοήθεια τους στην διοργάνωση.  Επίσης τον Σύνδεσμο Διαιτητών Μπάσκετ Κρήτης, και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Μιχάλη Μαχαιριανάκη που ανταποκρίθηκε και όρισε διαιτητές και στους 27 αγώνες που έγιναν".












Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.