Τουρνουά Minoan cup basketball, στο Ηράκλειο, από 09-12 Απριλίου.



Ένα πολύ σημαντικό τουρνουά, σε διάφορα ομαδικά αθλήματα, απλωμένο σε όλη την Κρήτη θα διεξαχθεί σύντομα στο νησί.
Στο μπάσκετ θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο από τις 09 έως 12 Απριλίου 2017, το Τουρνουά Minoan cup basketball,υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΚ.

Σε αυτό μέχρι τώρα, έχουν δηλώσει συμμετοχή, ο Ολυμπιακός, με δύο ομάδες της ( μία αγοριών και μία κοριτσιών) και από την Κρήτη, ο Ηρόδοτος (αγόρια και κορίτσια) και ο Εργοτελης μέχρι στιγμής.

Οι περισσότεροι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ν.Αλικαρνασσού , ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής, τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από φέτος ξεκινάμε και το τουρνουά μπάσκετ στα πλαίσια του MINOAN CUP.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο , 09 - 12 Απριλίου και τελούν υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΚ. 

Το όραμά μας για ένα Ετήσιο Παγκόσμιο Τουρνουά Νέων σε διάφορα ομαδικά αθλήματα, απλωμένο σε ΟΛΗ την Κρήτη, αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. 

Οι περισσότεροι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ν.Αλικαρνασσού ( έδρα της ομάδας) . Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους .

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής, τις επόμενες μέρες. Ευχαριστούμε όλους που συνέβαλαν στην οριστικοποίηση του τουρνουά από φέτο και ιδιάιτερα τον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.