Εργοτελης | "30 χρόνια μετά… ΕΣΥ? Πιστεύεις ακόμη στον αγώνα;".


Για μια ακόμα χρονιά, ο Εργοτελης, παρά τα προβλήματα που του παρουσιάζονται, παίζει στα όρια του, καθώς ιστορικά, πάντα δίνει μεγάλες μάχες, που από τις περισσότερες, (με το πάθος που βγάζει),  βγαίνει κερδισμένος.

Αν και οι πιθανότητες για την σωτηρία δεν είναι οι περισσότερες, (καθώς χρειάζεται τέσσερις τουλάχιστον νίκες στα στα πέντε εναπομείναντα ματς, με συνδυασμό αποτελεσμάτων), οι "κιτρινόμαυροι", όπως δήλωσε ο Σπύρος Γεωργούτος, που είναι αμφίβολος για το ματς με Μανδραϊκο:

"Κοιτάμε μπροστά. Δεν θα τα παρατήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία".

Γι αυτό το λόγο, η υποστήριξη του κόσμου , όπως μόνον ο λαός του Εργοτέλη ξέρει, είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Πάνω απ’ όλα, για να έχει αξία το μεγάλο αυτό διπλό  στην Νίκαια με τον Ιωνικό, πρέπει να βρεθεί στο Λίντο το Σάββατο στις 16:00 με τον Μανδραϊκό.

Μάχη χωρίς την στήριξη του κόσμου , δεν γίνεται γι αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας, σε ένα πολύ ωραίο φωτογραφικό κολάζ, στο οποίο απεικονίζει την ομάδα του Εργοτέλη του 1971, την ομάδα του 2017, μια κατάμεστη κερκίδα του Λίντο το 1987, δείχνουν με συγκεκριμένο τρόπο, τον αγώνα που δίνει δεκαετίες τώρα. .

Στο τελευταίο κολάζ, αντικατοπτρίζεται όλη η αλήθεια."30 χρόνια μετά… ΕΣΥ? Πιστεύεις ακόμη στον αγώνα;".

Είναι άδικο για την ομάδα και την ιστορία της, παλεύει μόνη της.

Αποτελεί ύψιστο καθήκον κάθε Εργοτελίτη, αλλά και του Ηρακλειώτη μπασκετόφιλου, η συμπαράσταση, στο συγκρότημα του Γιώργου Μακράκη, που κάθε εβδομάδα, κάνει το καθήκον της.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.