"Πάλεψε" ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο,που συγχαίρει και ευχαριστεί.


Στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, στα Δύο Αοράκια, αν και πάλεψε γνώρισε την ήττα από τον ιστορικό ΠΑΣΚΑ με σκορ 32-55, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η νεοσύστατη ομάδα από το Ηράκλειο ,ήταν ανταγωνιστική μέχρι την 3η περίοδο, καθώς εκεί  αποβλήθηκε με πέντε φάουλ ο Στυλιανακάκης και έχασε τη συνοχή της, ενώ αμυντικά δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Μακρή, ο οποίος πέτυχε 39 πόντους και ήταν ο πυλώνας ,στη νίκη για την ομάδα του.

Δελτίο τύπου από τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο
"Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο , σήμερα 2 (02/04) Απριλίου ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο ηττήθηκε απο την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδος, τον ΠΑΣΚΑ με score 32-55.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και αξίζει να σημειωθεί οτι μέχρι τις αρχές της 3ης περιόδου ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο βρισκόταν μόλις ένα πόντο πίσω απο τους αντιπάλους αλλά έπειτα απο την αποβολή του Στυλιανακάκη, ο ΑΣΚΑ έδειξε οτι αποδυναμώθηκε αμυντικά,με αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά του score.

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο θέλει να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΣΚΑ για τη νίκη του και να του ευχηχθεί καλή συνέχεια στη διοργάνωση. 

Θέλει να ευχαριστήσει τους διαιτητές , τους κριτές, καθώς και την μουσική ομάδα “Batala Creta” που έδωσαν ρυθμό με τα κρουστά στο γήπεδο.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ερυθρό Σταυρό που για ακόμα μια φορά κάλυψε τις ανάγκες του αγώνα μας αλλά και στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν στα 2 Αοράκια και στήριξε την ομάδα μας. 

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους¨.

ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Χατζηδάκης Μάξιµος) : Σταµατάκης 10 , Στυλιανακάκης 6 , Σέφτσοφ, Ψαράκης 1 , Χριστόφορος 2 , Χατζηδάκης 13, Χουρδάκης, Κοκκινάκης, Μαράκης, 
ΠΑΣΚΑ (Χρόνης Κώστας): Μακρής 37, Σγαρδέλης 6, Γκοτζαράι 10, Παπαστάµος 2, Σουλιώτης, Μυρώνακης, Χατζηαργυρίου, Παλσιν,Ακουµιανάκης, Σπέντζος
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.