ΑΣΚΑ Ηρακλειο - ΑΣ Δωδεκάνησος στις 29/04 στο κλ. Αλικαρνασσού.


Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του  ΟΣΕΚΑ ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο αντιμετωπίζει την ομάδα της Ρόδου “ΑΣ Δωδεκάνησος” το Σάββατο 29 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη συνοδευόμενη από την σχετική  αφίσα για τον αγώνα.Το παιχνίδι αυτό (και μόνο αυτό) θα διεξαχθεί στο Μελίνα Μερκούρη στην Αλικαρνασσό και ΟΧΙ στα Δύο Αοράκια.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου ΑΣΚΑ Ηράκλειο.

"Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διοργανώνεται απο την ΟΣΕΚΑ ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο αντιμετωπίζει την ομάδα της Ρόδου “ΑΣ Δωδεκάνησος” το Σάββατο 29 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στις 8 το απόγευμα.

Επιγραμματικά αξίζει να σημειωθεί οτι η ομάδα της Δωδεκανήσου τα τελευταία 5 χρόνια έχει πάρει 3 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ελλάδος , ενώ αρκετοί αθλητές της έχουν πλαισιώσει την εθνική μας ομάδα.

Η υποστήριξη του φίλαθλου κοινού κρίνεται απαραίτητη σε ένα απο τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς!

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης του Ηρακλείου να στηρίξει όπως κάνει κάθε φορά άλλωστε την ομάδα μας με την προσέλευσή του στο γήπεδο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.