Βράβευση της Μ.Γιαλούση από την Ιεράπετρα .


Ιδιαίτερη τιμή για τη  προπονήτρια Μαρία Γιαλούση , που βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά της με πολλές επιτυχίες, από την ομάδα μπάσκετ, της Ιεράπετρας,  , πριν τον αγώνα παγκορασίδων Ιεράπετρα-Ηρόδοτος, σε πολύ ζεστό κλίμα, με ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές.

Την βράβευση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ιεράπετρας κ.Β.Πλεξουσάκης,  αλλά και από τους παλιούς της έφηβους, που αναφέρει για τον αγώνα παγκορασίδων και την απόδοση πλακέτας στην πρώην προπονήτρια της ομάδας:

-Πρώτο παιχνίδι για τις Παγκορασίδες μας, με πολύ ελπιδoφόρα για το μέλλον εμφάνιση. Ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας σήμερα, η βράβευση, από τον Α.Ο.Ι. αλλά και από τους παλιούς της έφηβους, της Μαρίας Γιαλούση στην επιστροφή της ως "αντιπάλου" προπονήτριας για πρώτη φορά στο κλειστό Ιεράπετρας.

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΟΝΑ 23-40
Οκτάλεπτα: 11-13, 03-08, 04-10, 05-09.
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Στρατάκης-Μάλλιαρης): Κοσμίδη Δέσποινα 4, Αρχαγγελίδη-Μόργκαν 12(1), Φρονιμάκη, Μπουρλάκη, Γαϊτανάκη, Δρίμτζια, Κοσμίδη Μαρία 2, Αγγελοπούλου 5, Κορνιλάκη, Λιαπάκη Ι., Λιαπάκη Σ.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΟΝΑ (Γιαλούση): Γιγουρτάκη, Τζανετή, Στεφανάκη Ε.6, Γαλανάκη 4, Στεφανάκη Ι. 3, Σηφάκη, Μανουκάκη 7, Βερίγου 7, Πιπεράκη 4, Δημητρουλάκη 2, Πασχαλίδη 4, Διβινή 3.



Η Μαρία Γιαλούση, με την σειρά της, στην σελίδα της ομάδας της Ιεράπετρας, ευχαρίστησε όλους όσους την τίμησαν, κάνοντας μια μικρή αναδρομή:

"Σας ευχαριστώ πολύ όλους στον Α.Ο.Ι για την βράβευση και την τιμή που μου κάνατε.Μπορεί να βρίσκομαι σε άλλο σύλλογο λόγω ειδικών συνθηκών όμως είστε πάντα μέσα στην καρδιά μου!

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους παλιούς παίκτες μου που ήρθαν σήμερα να με τιμήσουν με μια ανθοδέσμη ,μια πλακέτα και μια μεγάλη αγκαλιά και πλημμύρισαν την ψυχή μου με την εκτίμηση και την αγάπη τους.

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που συνειδητοποιείς ότι τελικά η πιο σπουδαία νίκη από όλες έρχεται όταν κερδίσεις μια θέση στην καρδιά των αθλητών σου. 

Είμαι σίγουρη ότι κι εκείνοι ξέρουν ότι τους αγαπώ και πάντα θα θυμάμαι ότι ζήσαμε μαζί.

Για την ιστορία του μπάσκετ της Ιεράπετρας αυτή ήταν η φουρνιά των γεννηθέντων το 1982 και μικρότερων και απάρτιζαν την ομάδα παίδων της Α.Ε ΛΥΓΙΑ που μου εμπιστεύθηκε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Γιάννης Ροβυθάκης πριν 21 χρόνια !


Με αλφαβητική σειρά
Ανδροβιτσανέας Τάκης
Αυγουστάκης Μιχάλης
,Βουβάκης Γιώργος
Κορνιωτάκης Δημήτρης
Μαθιουδάκης Κώστας
Μπουρνέλης Μπάμπης
Στρατάκης Λευτέρης
Χαραλαμπάκης Κώστας
Χατζηιωαννίδης Γιώργος".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.